DIZAJN I ARHITEKTURA

Stradivarius ima divne detalje za cosy uređenje doma

Omiljeni brend ponovno oduševio!

Moramo priznati kako s vremena na vrijeme volimo prostoru u kojem boravimo podariti notu svježine, a to je najbolje učiniti jednostavnim i stylish dekoracijama koje će donijeti neodoljivu cosy vibru. Stradivarius je brend koji ponajviše volimo zbog odlične ponude odjeće, no jeste li ikada zavirili i u ponudu detalja i ukrasa za dom?

Kada govorimo o uređenju doma, nerijetko ono što nam ponajprije pada na pamet su dugotrajni radovi i nešto veći budžet, no i sitni detalji su ti koji mogu transformirati cijeli prostor te ga učiniti svježim i udobnim. Kao što smo spomenuli, premda je Stradivarius najpoznatiji zbog svoje ponude odličnih trendi odjevnih komada, nije naodmet ponekad zaviriti niti na police koje nude detalje za dom jer smo sigurni kako ćete pronaći one koji će se divno uklopiti u vaš interijer. Ono što Stradivarius trenutačno ima u ponudi su šarmantni motivacijski natpisi koji će vas zasigurno inspirirati i potaknuti, ali i prostoru podariti topao ugođaj. S druge strane, osim samog izgleda vrlo je bitna i praktičnost te funkcionalnost, a Stradivarius se pobrinuo da ne nedostaje efikasnih rješenja za pohranu stvari i sitnica. Budući da smo tek zakoračili u novu godinu, pravi je trenutak da svom prostoru podarite dašak svježine, a sigurni smo kako će vam Stradivarius detalji u tome ponajviše pomoći.

U nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih detalja i ukrasa iz aktualne ponude, stoga predlažemo da već danas nabavite one koji će se najbolje uklopiti u vaš životni prostor, ali i zračiti vašom osobnošću!

Držač za slike (50 kn)

Natpis za zid (100 kn)

Ploča planer (100 kn)

Okvir (70 kn)

Stalak za nakit (100 kn)

Natpis (80 kn), okvir za slike (70 kn)

Okvir s porukom (80 kn)

Natpis (70 kn, 70 kn)

Natpis (80 kn)

Objavljeno: 27.01.2020. u 12:48

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p