DIZAJN I ARHITEKTURA

Stradivarius ima najslađe božićne džempere za pse!

Jeste li već pronašli onaj koji želite za svog ljubimca?

Stradivarius je jedan od onih brendova u kojem s lakoćom pronalazimo pregršt detalja, bilo da je riječ o modi, detaljima za dom, a odnedavno i ponudi za kućne ljubimce. Naime, ovaj brend je predstavio kolekciju preslatkih džempera i kaputića, a ista je sada upotpunjena s divnim božićnim asortimanom, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći nešto za svog četveronošca.

Moramo priznati da nas je vijest o tome da Stradivarius ima božićnu kolekciju za pse posebno razveselila, a tim više što je riječ o preslatkim komadima koji će vas osvojiti na prvu. Tako se u ponudi nalaze prigodni modeli u crvenoj ili zelenoj boji, a tu su i neodoljivi uzorci koji će se sjajno uklopiti u blagdanski period. Isto tako, postoji mogućnost matching kombinacije sa svojim ljubimcem, pa ako ste zainteresirani za tako nešto, Stradivarius nudi simpatične varijante koje će vas neće ostaviti ravnodušnima!

120 kn

120 kn

Nama je za oko posebno zapeo presladak crveni džemper, kao i onaj koji krije prigodan blagdanski natpis, a što se tiče veličina, džemperi dolaze u S, M i L varijantama pa ne sumnjamo da ćete vrlo brzo pronaći modele koji najbolje odgovaraju vašem ljubimcu!

Sve komade pronađite na sljedećem linku!

120 kn

120 kn


140 kn

Foto: Stradivarius
Objavljeno: 14.12.2021. u 11:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p