DIZAJN I ARHITEKTURA

Stradivarius ima sjajan uredski pribor inspiriran omiljenom serijom Prijatelji

Učinite svakodnevno ispunjavanje obaveza zabavnijim

Povratak s godišnjeg odmora i ostavljanje iza sebe bezbrižne dane u kojima je jedina briga bila koju plažu danas odabrati za sunčanje i kupanje, često nas baci u bezvoljno raspoloženje. Vraćanje svakodnevnim obavezama te početak onih poslovnih ili akademskih nikada nije jednostavan, stoga si uvijek možete olakšati njihovo ispunjavanje sjajnim uredskim priborom s kojim će svaka obaveza biti nešto lakša...

Iako je popularan brend Stradivarius prepoznat po svojim sjajnim i povoljnim modnim komadima, teško da možemo preskočiti sekciju komada koji su kao stvoreni za uređivanje baš svakog doma. Tako se i ove sezone istaknuo i uredski pribor, koji uključuje neizostavne planere u kojima se nalazi gotovo cijeli naš život kao na dlanu, kao i sjajne pernice, albumi za fotografije, bilježnice i slično. No, ono po čemu je ova nova kolekcija posebna sigurno će oduševiti svakog ljubitelja popularne serije Prijatelji, a riječ je uredskom priboru koji je inspiraciju pronašao upravo u ovoj grupici koju i dalje toliko volimo gledati.

120 kn

100 kn

70 kn

Tako možete sve svoje obaveze zapisati u planeru koji bi ipak umjesto njihovog ispunjavanja pogledao još pokoju epizodu ove sjajne serije, kao i sačuvati neke fotografije koje su vam posebno prirasle srcu u foto albumu te tako lijepe uspomene imati nadohvat ruke u svakom trenutku. Osim ove sjajne kolekcije, u ponudi možete pronaći i nešto ženstveniji dizajn, kao i onaj jednostavniji kojeg će voljeti ljubitelji klasike. Sigurni smo kako će svatko pronaći nešto za sebe, stoga neka ispunjavanje svih obaveza koje već nestrpljivo čekaju započne u nešto ugodnijem i svakako ljepšem tonu!

80 kn

70 kn

120 kn

80 kn, 120 kn

120 kn

Foto: Getty Images, Stradivarius
Objavljeno: 20.08.2019. u 11:36
Tagovi: Stradivarius

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p