DIZAJN I ARHITEKTURA

Stylish šalice za kavu s duplim staklom veliki su hit na društvenim mrežama, a u Pepcu smo pronašli najpovoljniji set!

Vrijeme je za shopping!
Svijet Instagrama i društvenih mreža općenito uvijek je na tragu najnovijim trendovima, a jedan od velikih hitova u svijetu detalja za dom svakako su stylish šalice za kavu s duplim staklom. Osim što izgledaju zaista divno, ove čaše ekološki su prihvatljive i savršeno se uklapaju u moderne interijere, a zahvaljujući Pepcu koji je lansirao vlastitu varijantu ovih čaša po izrazito povoljnoj cijeni od samo 5 eura za dva komada, ovaj luksuz staklenih šalica za kavu postao je dostupan svima.

Zaljubljenici u kavu i ljubitelji estetike zasigurno su već dobro upoznati s ovim fotogeničnim šalicama koje sjajno izgledaju na baš svakoj fotografiji. Upravo zato, Instagram influenceri i poznate osobe diljem svijeta redovito dijele slike ovih čaša, često uparenih s ukusnim latte artom ili pak mirisnim čajem. Tako se popularnost ovih čaša proširila po cijelom svijetu, a obožavani Pepco nije propustio priliku da se pridruži ovom trendu. Njihova varijanta ovih popularnih čaša ne samo da je jednako stylish kao i skuplje verzije na tržištu, već je i izuzetno povoljna: za samo 5 eura možete imati čak dva elegantna komada čaša koje će vašim napicima dodati dašak luksuza.
 
Estetski privlačne i praktične

Osim što su estetski privlačne, čaše za kavu s duplim staklom imaju i praktične prednosti. Naime, njihova dvostruka stakla znače da vrući napici ostaju vrući duže vrijeme, a hladni napici ostaju hladni bez stvaranja kondenzacije na vanjskoj strani čaše. Ova funkcionalnost čini ih savršenim izborom za sve ljubitelje kave, čaja i drugih napitaka. Stoga, trk u Pepco i nabavite svoj set na vrijeme!
Foto: Instagram, Pepco
Objavljeno: 29.09.2023. u 09:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p