DIZAJN I ARHITEKTURA

Sve što nam treba za uređenje blagdanskog stola pronašli smo u ponudi 'high street' brendova

Kako urediti najsvečaniji kutak u domu

Ukrasiti dom za blagdane možete već sada, no najvažniji dio – blagdanski stol, zablista tik uoči blagdana. Kako se radi o kutku doma gdje tijekom blagdana zaista provodimo najviše vremena i prostoru koji nas ustvari zbližava i oko kojeg se okupljamo s dragim ljudima, njegovom uređenju želimo posvetiti što više pažnje.

Bez obzira na to planirate li imati veliki tradicionalni obiteljski ručak ili objed u krugu nekoliko najbližih osoba, stvaranje ugodne i svečane atmosfere se podrazumijeva. Uređenju možete pristupiti na nekoliko različitih načina. Dekoracija stola logičan je nastavak cjelokupnog stila uređenja, a može vas inspirirati i tema koja inače prevladava u interijeru.

Ove godine u fokusu su nam dva oprečna stila, ili smo skloni raskošnom maksimalizmu u kojem vrijedi ona 'more is more', ili pak želimo postići organsku i toplu atmosferu inspiriranu skandinavskom blagdanskom estetikom. U prvom slučaju razmišljate o zlatnim detaljima, slojevitom stiliziranju stolnjaka, raskošnim aranžmanima, dok za drugi stil u fokus stavite što više detalja od prirodnih materijala. Za koji god stil se odlučili blaga svjetlost svijeća, rustikalan i bogat izgled posuđa savršeno će zaokružiti cijelo uređenje. U nastavku možete pronaći selekciju pristupačnih komada iz 'high street' ponude.

H&M Home koktel čaše (11,99 €), Pepco čaše sa zlatnim rubom (6,00 €)

H&M Home poslužavnik (24,99 €), paket od 8 svijeća (12,99 €)

H&M Home stolnjak (14,99 €), Pepco stolnjak (12,00 €)

Pepco set 3 svijećnjaka (10,00 €), Sinsay svijećnjak (4,49 €)

Pepco set pribora za jelo (1,50 €), set 4 prstena za salvete (2,50 €)

Sinsay poslužavnik (7,99 €), H&M Home ubrusi (2,49 €)

Foto: Instagram, H&M Home, Sinsay, Pepco
Objavljeno: 20.11.2023. u 16:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p