DIZAJN I ARHITEKTURA

Svijeće domaćeg brenda kao predivne zahvalnice koje će osvojiti vaše goste

Dekoracija za dom ili poseban znak pažnje

Dekorativne svijeće različitih vrsta, mirisa i oblika još uvijek su popularan dodatak u uređenju doma i stvaranja ambijenta. Na tržištu postoji cijeli niz malih i velikih brendova koji nude svijeće u jedinstvenim stilovima. Tako smo pronašli relativno novi mali domaći bren čije svijeće će izgledati savršeno u gotovo svakom interijeru, ali i kao mali znak pažnje.

Riječ je o brendu Svijecha koji u svojoj ponudi ima ručno rađenje svijeće od sojinog voska. Svijeće od sojinog voska općenito su ekološki prihvatljivije i bolja alternativa od parafinskih svijeća. Ono po čemu su posebne na prvi pogled su oblici u kojima dolaze. Dizajnirane su tako da na suptilan način mogu unijeti posebnost u prostor. Mahom se radi o modelima svijeća u neutralnim bojama, a oblici poput bisti antičkih i rimskih likova jednostavno ne mogu proći ne primijećeno. Osim toga, pronaći ćete svijeće u obliku ljudskih likova, različitih cvjetova, ali i geometrijskih oblika.

Elegantne zahvalnice

Ono što nas je dodatno osvojilo u ponudi Svijeche su i manji modeli svijeća u poklon pakiranju koji su kao stvoreni za zahvalnice za različite prigode. Oblike i boje svijeća za ovu prigodu možete sami odabrati i naručiti, a sudeći po Instagram objavama brenda najpopularniji model za ovu svrhu su „bubble“ kockaste zahvalnice koje će biti prikladne za vjenčanja, krštenja, rođendane i druge prilike. Sve informacije o ovom neodoljivo elegantnom brendu možete pronaći na njihovim društvenim mrežama.

Objavljeno: 30.05.2023. u 09:00
Tagovi: svijeća, svijeće

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p