DIZAJN I ARHITEKTURA

Tražite li mali stan ili pak dizajnerski prostor za kupnju ili najam? Od sada na jednom mjestu možete pronaći najbolju ponudu!

Mirjana Mikulec odlučila je da je vrijeme za nove početke – i to na novoj lokaciji!

Nakon 14 godina poslovanja studija za dizajn interijera, Mirjana Mikulec odlučila je da je vrijeme za nove početke – i to na novoj lokaciji! Tako su se studio za dizajn, produkcija dvije TV emisije, škola za dizajn interijera, a odnedavno i agencija za nekretnine, našle pod jednim krovnim prostorom u urbanom središtu Zagreba – na Radničkoj cesti 37a.

Uređenje vlastitog poslovnog prostora ipak je bio poseban izazov, naročito kada se radi o uredu u kojem boravi i kroz koji se kreće velik broj ljudi jer osim uredskog prostora tu je i prostor škole pa je trebalo osmisliti funkcionalan interijer u kojem će nastajati brojni novi projekti. Nakon idejnog rješenja arhitekata iz studija Mirjane Mikulec, krenula je i realizacija tako da je u svega nekoliko mjeseci složen potpuno novi inspirativan studio.„Iako je svaki radni prostor zaseban, kroz cijeli ured provlače se štukature i zanimljive tapete koje čine savršenu cjelinu i pružaju šarm koji nije tipičan za poslovni prostor“, otkriva poznata dizajnerica, Mirjana Mikulec te dodaje: „Cilj je bio uz funkcionalnost stvoriti ugodan i elegantan interijer koji će biti ugodan zaposlenicima, suradnicima i klijentima, ali i polaznicima škole“.

Na novoj će inspirativnoj lokaciji učiti od iskusnih arhitekata i predavača i nova generacija Stilista interijera, kao i prva generacija Dizajnera interijera. Tako će Stilisti interijera u godinu dana naučiti sve o prostoručnom skiciranju, kako koristiti AutoCad, o načelima prostornog oblikovanja, odabiru boja, materijala i još mnogo toga kako bi mogli samostalno osmisliti lijepe i funkcionalne prostore. Neki od polaznika iz prve generacije dobit će priliku sudjelovati u makeoveru jedne prostorije u domu u sklopu nagradnog natječaja 'Iznenadi me', popularne rubrike najdugovječnije emisije o uređenju interijera 'InDizajn s Mirjanom Mikulec'.Napokon kreće i prva generacija Dizajnera interijera – naprednijeg programa za kojim vlada veliki interes! Polaznici će steći dodatna znanja i vještina stečene kroz prethodna praktična iskustva na poslovima vezanim uz uređenje interijera – uključujući znanja i vještine osmišljavanja i vizualnog prikaza, prezentacije estetski atraktivnih i funkcionalnih prostora pravilnim odabirom funkcionalnih elemenata namještaja i opreme, zidnih i podnih obloga, pregrada, rasvjete, boja i materijala u prostoru, uz primjenu računalnih aplikacijskih 2D i 3D crtaćih programa.Ustanova za obrazovanje odraslih Mirjana Mikulec ima verificirani program od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja tako da svoje novo zanimanje možete upisati u radnu knjižicu. Još je svega malo mjesta ostalo u grupama, tako da ako razmišljate o promjeni karijere, javite se na mail skoladizajna@mmi.hr i rezervirajte svoje mjesto.

Uz sve to, na RTL televiziji u subotu 17.10.2020. na kreće i potpuno nova emisija 'Tražimo dom s Mirjanom Mikulec'. Tražite li objekt za najam, kupnju ili prodaju, Mikulec će sa svojim tim za nekretnine istražiti koje su to najzanimljivije nekretnine na tržištu te vam pomoći u odabiru vašeg savršenog doma. Kroz svaku epizodu pratimo jednog kupca u njegovim zahtjevima i potrebama – od budgeta, kvadrature, broja soba, grada... kao i imaju li posebne zahtjeve poput terase, dvorište ili čak bazena. Tu je stručna ekipa agenata za nekretnine, građevinara, statičara, bankara, kao i dizajnera i arhitekata, kako bi kupci skupili sve više informacija i lakše donijeli finalnu odluku.

Uz novu emisiju pokrenuta je agencija za nekretnine – MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE. Tražite li mali stan ili pak ekskluzivni dizajnerski prostor za kupnju ili najam ili želite prodati ili iznajmiti svoju nekretninu? U potrazi ste za poslovnim prostorom, ili pak trebate građevinsko zemljište? Od sada na jednom mjestu možete pronaći najbolju ponudu!

Foto: PR
Objavljeno: 14.10.2020. u 09:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p