DIZAJN I ARHITEKTURA

U Beču smo pronašli bar s pogledom koji oduzima dah

Mjesto koje morate posjetiti!

Poznato je kako su putovanja nešto čemu se uvijek neizmjerno veselimo, ali ipak nerijetko vrijeme je to koja nam ne dopušta da u potpunosti uživamo u svim blagodatima spomenute aktivnosti. Srećom u blizini Hrvatske nalaze se brojne metropole koje nude bogat kulturni i povijesni sadržaj, ali i onaj zabavni, stoga smo ovog puta pronašli divan bar u Beču koji je definitivno mjesto koje ćete pamtiti.

Beč je grad u kojem ste zasigurno bili barem jednom i oduševili se poprilično impresivnom arhitekturom, kulturom i povijesnom pričom, ali Beč krije i neka vrlo impresivna mjesta za izlazak. Naime, vrlo vjerojatno ste na Instagramu primijetili divne fotografije mjesta od kojeg zastaje dah i ima pogled na Stephansplatz i katedralu, a otkriti ćemo vam da je riječ o Do&Co Hotel hotelu smještenom u samom centru austrijske prijestolnice.

Jedna od najvećih posebnosti ovog hotela je Onyx Bar koji se nalazi pri samom vrhu, a u svojoj ponudi ima impresivnu listu pića, ali i ukusnih napitaka koji su sjajan odabir za jutarnje ili popodnevno uživanje. Onyx Bar idealno je mjesto za uživanje s dragom osobom, prijateljima ili obitelji, ali i sjajna izlika za brzinsko vikend putovanje u jedan od najljepših gradova svijeta. Osim Onyx Bara, Advent u Beču poznat je kao jedan od najživopisnijih, stoga idealan vikend koji objedinjuje Onyx Bar s pogledom na čarobni Advent definitivno je doživljaj koji ne želite propustiti.

Objavljeno: 07.12.2019. u 09:10
Tagovi: putovanja

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p