DIZAJN I ARHITEKTURA

U high street trgovinama pronašli smo detalje za kreiranje modernog adventskog vijenca

Instagramične ideje koje je lako napraviti sam

Ušli smo u posljednji tjedan prije adventskog razdoblja. Ako ovu nedjelju želite dočekati s prvom upaljenom svijećom velike su šanse da ste intenzivirali potragu za idealnim adventski vijencem. Ovoga puta odlučili smo se odmaknuti od tradicionalnih rješenja i istražiti ponudu modernijih alternativa koje će unijeti jednaku toplinu i radost iščekivanja Božića u svaki dom.

Moderne alternative adventskih vijenaca dobar su izbor ako cjelokupni blagdanski dekor želite prilagoditi postojećoj estetici interijera. U nastavku smo pronašli nekoliko fora detalja za sve koji žele decentno i elegantno naglasiti božićno uređenje. Vjerujemo da će ovakav stil odgovarati minimalistima, no može poslužiti i za kreiranje zanimljivih kutaka u maksimalistički uređenom prostoru.

Kao očit izbor za moderan adventski vijenac nameću se elegantni svijećnjaci geometrijskih linija. Tako možete birati između jednostavnih pladnjeva s utorima za svijeće ili neobičnih modela poput srebrnog svijećnjaka iz H&M. Ovisno o ostaku uređenja aranžman nadopunite zelenilom, kuglicama ili nekim drugim ukrasima.

Jedan od najelegantnijih primjera koji smo vidjeli na društvenim mrežama je kombiniranje nekoliko visokih svijećnjaka ukrašenih baršunastim vrpcama. Ovakav aranžman djelovat će moćno i raskošno posebno ako odaberete upečatljivu crvenu boju, a jako ga je jednostavno rekreirati kod kuće. Ako je moderan adventski vijenac nešto što želite ovih blagdana svakako obratite pažnju na izbor svijeća jer će zanimljivi oblici i boje najviše doći do izražaja u ovakvim minimalističkim, modernim aranžmanima.

H&M Home (19,99 €), (29,99 €)

Pepco (4 €), H&M Home (14,99 €)

Reserved (19,99 €), (4,99 €)

Reserved (4,99 €), Pepco (10 €)

Zara Home (21,99 € - 38,99 €), Sinsay (3,99 €)

Foto: Instagram, Reserved Home, H&M Home, Zara Home, Sinsay, Pepco
Objavljeno: 27.11.2023. u 13:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p