DIZAJN I ARHITEKTURA

U IKEU su stigli prvi božićni ukrasi koji su nas osvojili na prvi pogled!

...jer za božićni shopping nikada nije prerano!
Iako nas od omiljenih božićnih blagdana dijeli više od mjesec dana i iako smo prilično nedavno zakoračili u prave jesenske dane, moramo priznati kako je zaista teško ne radovati se nadolazećem adventskom razdoblju, a posebice kada su izlozi omiljenih trgovina već poprimili pravo, blagdansko ruho!

Tako nas je nedavno obožavana IKEA prvim božićnim dekoracijama još jednom podsjetila na nadolazeće blagdane, a osim standardnih ukrasa za jelku od kojih se svakako izdvajaju prekrasne staklene kuglice u zlatnoj boji, posebno su nas oduševili jestivi ukrasi u obliku keksića koji će vas osvojiti na prvi pogled, a koji su već sada dostupni u IKEA trgovinama! Tu je i različit izbor prigodne rasvjete pomoću koje ćete s lakoćom pretvoriti svoj omiljeni kutak u stanu u pravu, blagdansku cozy oazu u kojoj ćete poželjeti provesti čitave blagdane. A za sve one koji ne preferiraju sječu i kupovinu pravih borova, a u isto vrijeme zaziru od umjetnih varijanti, IKEA je pripremila nekoliko malih božićnih drvaca u lončaricama koji će trajati godinama!

Iako je sasvim jasno kako nam tek predstoji otkriti novu, potpunu blagdansku kolekciju s potpisom omiljenog švedskog brenda, u nastavku smo izdvojili naše favorite iz trenutno dostupne ponude koje smo odmah strpali u košaricu! Cjelokupni asortiman potražite ovdje!

Torba s vezicom (45 kn)

 Vijenac (150 kn)

 Viseći ukras (45 kn)

 Staklene kuglice (130 kn)

 Mirisna svijeća (25 kn)

 Kolačići s đumbirom (18 kn)

 Svijeće (25 kn)

 Umjetna lončarica (150 kn)

 Viseći ukras (60 kn)

Foto: IKEA
Objavljeno: 22.10.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p