DIZAJN I ARHITEKTURA

U IKEU su stigli prvi božićni ukrasi zbog kojih se još više veselimo nadolazećim blagdanima!

Božićna kolekcija zbog koje ne možemo dočekati blagdane!

Iako smo tek nedavno zakoračili u prave jesenske dane, zaista je teško ostati suzdržan te se ne radovati nadolazećoj blagdanskoj sezoni, pogotovo kada izlozi i web shoppovi omiljenih trgovina polako poprimaju blagdansko ruho. Tako je nedavno IKEA lansirala božićnu kolekciju VINTER 2020, a kako će izgledati blagdanski stol te kako ćemo dekorirati dom i jelku, otkrijte u nastavku!

Ono što se na prvu može primijetit jest način na koji ova robna kuća vidi nadolazeće blagdane, a to je da će oni biti vrlo intimni te provedeni u krugu najužih članova obitelji. Također okosnica VINTER 2020 kolekcije jest stvaranje cozy atmosfere, a što nam je posebno važno u ovim vremenima kada nas se potiče da što više ostajemo kod kuće. Pored standardnih ukrasa za jelku te njezinog tradicionalnog kićenja, IKEA je novom kolekcijom ponudila i nekoliko sjajnih alternativa koje vrlo lako mogu zamijeniti standardni bor, poput zidnih ukrasa ili pak drvenih instalacija.

Ono što također unosi toplinu u svaki dom je i prigodna rasvjeta, pa tako svoj omiljeni kutak možete upotpuniti tematskim svjetiljkama ili svijećama. Nadalje, blagdani su nezamislivi bez mirisa domaćih kolača, a svoju kolekciju možete upotpuniti kalupima za pripremu tijesta za keksiće s đumbirom, dok blagdanski stol možete upotpuniti s nešto posebnijim posuđem.  U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita zbog kojih nestrpljivo čekamo početak blagdanske groznice!

25 kn, 30 kn

30 kn, 13 kn

30 kn, 60 kn

70 kn, 50 kn

80 kn, 130 kn

120 kn, 15 kn

120 kn, 50 kn

Foto: Ikea
Objavljeno: 28.10.2020. u 12:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p