DIZAJN I ARHITEKTURA

U Makarskoj se krije ‘Tiny house Fjaka’: predivna kućica u kojoj želimo provesti ljeto!

Smještaj kao stvoren za uživanje!

S prvim zrakama sunca kao da instantno počnemo razmišljati o ljetu i svim morskim čarima pa potaknuti time, na vrijeme volimo zaviriti u ponudu atraktivnog smještaja. Ovog puta za oko nam je zapela prekrasna mini kućica u Makarskoj za koju sa sigurnošću možemo reći da je pravi mali raj na zemlji u kojem ćete se maksimalno opustiti!

'Tiny house Fjaka' smještena je u samoj prirodi što znači da ju okružuje mirisni zeleni pokrov s čarobnim pogledom na more. Ovaj predivan smještaj već na prvi pogled osvaja pažljivim rustikalnim dizajnom i stilom uređenja, a posebno nam se sviđa i bazen u kojem se možete osvježiti za vrijeme ljetnih vrućina. 'Tiny house Fjaka' pazi na svaki detalj pa počnemo li s vrtom, riječ je o mediteranskom uređenju koje je iznimno cosy i ugodno, relaksirajuće i posebno te savršeno za opuštanje uma i tijela. Osim toga, za one najmlađe tu je i igraonica sa zabavnim sadržajem.

Sam interijer kuće je isto tako poseban i drugačiji, neizmjerno romantičan i topao, praktičan i funkcionalan. Od dodatnih detalja kućica nudi roštilj, ljuljačke, ležaljke, ali i prekrasan povišeni prostor za beskrajno izležavanje iz kojeg se vidi more i cijela Makarska te sigurni smo - nezaboravan zalazak sunca. Iako bismo ovdje najradije uživali ljeti, ova doista drugačija kućica savršena je i za proljetni odmor, a budući da su pred nama sve topliji dani, predlažemo da na vrijeme provjerite detalje i rezervirate ovaj bajkoviti smještaj!

Objavljeno: 09.07.2021. u 12:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p