DIZAJN I ARHITEKTURA

U Međimurju se nalazi prekrasna kuća za odmor u kojoj ćete poželjeti provesti zimu!

Topao interijer i prekrasna lokacija osvajaju na prvu!

Unatoč tome što većina godišnji odmor najčešće čuva za ljetne mjesece, jesensko-zimski period također krije brojne čari. Potpuni mir i tišina, prekrasni pitoreskni prizori lišća ili pak snijega definitivno su dovoljno dobar razlog da razmislite o zimskim odmoru, a dobra vijest je što Hrvatska može ponuditi neke od najljepših smještaja!

Ovog puta za oko nam je zapela prekrasna kuća za odmor koja dolazi pod imenom Luria Green, a čarobna je iz nekoliko razloga. Za početak, lokacijski smještana na međimurskoj vinskoj cesti, s pogledom na Mađerkin bred, savršen je odabir za sve one koji se žele kvalitetno distancirati od gradske vreve i u potpunosti odmoriti. Osim mirne lokacije, Luria Green je posebna i po svom divnom rustikalnom uređenju koje sadrži i pokoji vintage element te tako prostoru pruža neodoljivu toplu atmosferu.

Kuća se sve skupa sastoji od tri sobe od kojih su dvije spavaće sobe, a u prizemlju se prostire i dječja igraonica. Tu su i dvije kupaonice te naravno kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica. Kao još jedna od posebnosti ove prekrasne kuće nameće se i radna soba u kojoj se nalazi mala knjižnica, pa volite li vrijeme provesti s dobrim naslovom u ruci, ponuda sigurno neće razočarati. Što se tiče terase, poprilično je prostrana i ugodna, a na njoj je smješten veliki jacuzzi s ležaljkama. Valja naglasiti da je Luria Green i pet friendly, pa bez imalo razmišljanja na odmor možete povesti i četveronožne članove obitelji i na taj način u potpunosti uživati u prekasnom odmoru bez ijedne mane!

Foto: Instagram
Objavljeno: 23.10.2020. u 10:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p