DIZAJN I ARHITEKTURA

U Pepcu smo pronašli odlične detalje za dom po genijalnim cijenama!

Komadi iz nadolazeće kolekcije koju jedva čekamo

Uređenje eksterijera kao što su terase i balkoni često se čine kako poprilično skup i kompliciran zadatak. No, zahvaljujući brandovima koji su i našem tržištu približili trendy, a itekako pristupačne detalje za dom, uvođenje malih preinaka u naše omiljene prostore nikada nije bilo jednostavnije.

Bez obzira na to jeste li vlasnici prostrane terase, vrta ili pak malenog balkona, sigurni smo kako vruće, ljetne večeri želite provoditi na otvorenom. Ono što će vaš ugođaj učiniti potpunijim svakako je atmosfera i ambijent samog okruženja, koju ćete s lakoćom začiniti s nekoliko sitnih detalja. Mi smo ovoga puta inspiraciju potražili na stranicama omiljenog Pepca koji je i ovoga puta oduševio svojom ponudom, kao i pristupačnim cijenama koje nas vrlo često same po sebi mame u shopping. Od ukrasnih LED lampica koje će uljepšati baš svaki balkon pa sve do neodoljivih jastučića u boho stilu, Pepco u svojoj ponudi ima baš sve potrebno za idealna druženja na otvorenom.

Imajte na umu kako su komadi koje smo izdvojili u nastavku članka tek dio nadolazeće ponude i mogu se periodično pojavljivati u trgovinama. Cijeli asortiman potražite na službenoj stranici.

Ukrasna tegla (70 kn), LED lampice (50 kn)

 Solarna LED lampa (18 kn), Lampa (35 kn)

 Jastuk (50 kn), Jastuk za stolicu (21 kn)

 Kutijica (26 kn), Vaza (50 kn)

 Čaša (7 kn), Bokal (17 kn)

 Svijeća (26 kn), Stolnjak (26 kn)

 Stolnjaci (9 kn), (15 kn)

 Čaše sa slamkom (18 kn)

Foto: Pepco
Objavljeno: 22.05.2022. u 22:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p