DIZAJN I ARHITEKTURA

U Pepcu smo pronašli 8 stylish dodataka za kuhinju

Praktični dodaci koji izgledaju baš dobro

Kuhinja je prostorija u kojoj, uz dnevni boravak, provodimo uvjerljivo najviše vremena. Kao što smo više puta pisali najvažnije je da je prostor dobro iskorišten i funkcionalan, ali to ne znači da želimo žrtvovati estetiku. O praktičnim stvarima u kuhinji može se razmišljati i kao o stylish detaljima. Tako se izbjegava potreba da baš sve skrivamo u ladice i ormare koji vrlo brzo postaju pretrpani i neuredni. Elegantno cjedilo za citruse ili zanimljivi pladanj tako mogu postati dekorativni detalji.

Pepco je poznat po iznimno pristupačnim detaljima za dom, a u trenutnoj ponudi pronašli smo nekoliko komada koji izgledaju poprilično dobro, a cijena im je fantastična. Zamka koju želite izbjeći pri kupnji pristupačnih komada za doma je definitivno plastika. Nastojte što je više moguće u svoj dom uvrstiti komade od prirodnih materijala. Drvo, staklo, bambus ili keramika doprinijet će luksuznijem i elegantnijem izgledu, a takvi komadi ne moraju biti nužno skupi što dokazuje naša selekcija proizvoda iz Pepca.

(2,50 €), (6,00 €)

(1,00 €), (7,00 €)

Među ovim proizvodima zasigurno se izdvajaju zanimljive čaše na stalku retro izgleda koje su trenutno jako popularan odabir. Uz to, stakleno cjedilo za citruse jednostavno izgleda puno bolje od plastičnog pa ga možemo zamisliti i kao simpatičan detalj na otvorenoj kuhinjskoj polici. Što se tiče praktičnih komada poput spremnika, poslužavnika ili daski za rezanje, tu je najbolji odabir drvo, a u nastavku možete pogledati čak nekoliko opcija od bambusa. S pomno odabranim detaljima kuhinja može biti stylish koliko i funkcionalna, a praktični predmeti mogu poslužiti kao dekoracija.

(10,00 €), (9,00 €)

(5,00 €), (2,50 €)

Foto: Instagram, Pepco
Objavljeno: 12.02.2024. u 15:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p