DIZAJN I ARHITEKTURA

U Primark su stigli prvi božićni ukrasi! Jeste li već odabrali svoje favorite?

Blagdanska groznica može početi!

Moramo priznati kako se ove godine blagdanska groznica došuljala potpuno nečujno jer kao da smo do jučer uživali u jesenskim motivima, dok su sad ulice gradova već okićene, a trgovine prepune sezonskih sitnica i ukrasa. Ipak, to nas zapravo jako veseli jer jedva čekamo nadopuniti kolekciju novim simpatičnim detaljima, a Primark ima odličnu ponudu u koju vrijedi zaviriti!

Primark prije svega obožavamo zbog velikog i bogatog izbora, ali i pristupačnih cijena koje neće opustošiti kućni budžet. Upravo je to jedan od razloga zašto je baš to adresa u koju volimo zaviriti kada poželimo obnoviti blagdansku kolekciju detalja, a ovog puta za oko su nam zapeli divni adventski kalendari načinjeni od drva. Naravno, osim kalendara tu su i neizostavni orašari koji su predivna dekoracija koja pristaje baš svakom prostoru, a nije naodmet nabaviti niti nove lampice koje domu pružaju osjećaj topline i neodoljive blagdanske atmosfere.

Primark nije razočarao niti s ponudom simpatičnih šalica, ukrasa za bor ili pak fora motiva kao što je primjerice Coca-Cola kamion koji će sigurno razveseliti one najmlađe. Stoga, ako ste u potrazi za novim detaljima, predlažemo da nešto detaljnije zavirite u Primark ponudu, a kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita koji su nas osvojili na prvu!

£14.00

£10.00

£10.00

£10.00

£10.00

£10.00

£10.00

£1.50

£3.50

£3.50

£5.00

£7.00

£8.00

£9.00

Foto: Primark, Instagram
Objavljeno: 25.11.2021. u 11:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p