DIZAJN I ARHITEKTURA

U Sinsay su stigli prvi božićni ukrasi i ne znamo koji nam je ljepši!

Simpatične dekoracije koje ćete odmah poželjeti!

Iako smo možda do jučer dane provodili u maštanju o ljetu, plaži i ukusnim koktelima, sve smo bliže blagdanskom periodu godine. To ujedno znači da ćemo vrlo uskoro na policama omiljenih trgovina moći vidjeti šarmantne prikladne ukrase i dekoracije, a jedan od omiljenih cjenovno pristupačnih brendova, već je predstavio božićnu kolekciju.

Riječ je o brendu Sinsay i božićnim detaljima za dom koji osim sjajnim dizajnom, kao što smo spomenuli, osvajaju i pristupačnom cijenom. Zasad se u ponudi može pronaći pregršt stolnih dekoracija u vidu svjećica ili razno raznih figurica s prikladnim motivima. Naravno, tu su i preslatki adventski kalendari, kao i primjerice kalupi za kolače koji nas posebno vesele.

U ponudi se isto tako mogu pronaći i funkcionalni predmeti poput stolnjaka ili pak spremnika za pohranu hrane, pa sve do ukrasa za božićno drvce i sl. Ponuda je doista jako raznovrsna i ne sumnjamo da ćete u tren oka pronaći velik broj ukrasa i potrepština s kojima će blagdanski period pred nama biti još čarobniji i posebniji. Stoga, budući da se najbolji detalji i najprije prodaju, predlažemo da već ovih dana nešto pažljivije zavirite u cjelokupnu ponudu, a kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita!

Cijeli ponudu potražite na sljedećem linku!

24 kn, 18 kn

24 kn, 26 kn

26 kn, 36 kn

36 kn, 45 kn

15 kn, 24 kn

26 kn, 26 kn

26 kn, 18 kn

26 kn, 45 kn

Foto: Sinsay, Instagram
Objavljeno: 21.10.2021. u 13:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p