DIZAJN I ARHITEKTURA

U Sinsayju smo pronašli prekrasnu svjetiljku koja izgleda kao kakav suvenir iz zagrebačkog 'Mjesečevog vrta'!

Dizajn koji nas je oduševio na prvu 
U ovo blagdansko doba, kada se naš prekrasni Zagreb doslovce preobrazi u božićno carstvo, jedno od nama dražih lokacija za šetnju definitivno je Čarobni Mjesečev vrt koji se ove godine smjestio u Parku Ribnjak. Ova bajkovita lokacija oduševljava posjetitelje svojom toplom atmosferom i romantičnim ozračjem, uz Mjesec koji ponosno stoji kao glavni motiv ove adventske čarolije.
 
No, i bez obzira na zagrebački advent, primijetili smo kako je mjesec kao motiv sve prisutniji u božićnom razdoblju. Njegova prisutnost, često prikazana kroz sjaj blagdanskih lampica, postala je simbol topline i ljubavi, a upravo je u ovom duhu Sinsay predstavio svoju Mjesečevu lampu koja nas je u trenutku asocirala na ovu bajkovitu adventsku lokaciju, i koja može biti idealan poklon za nadolazeće blagdane.

Dizajnirana kao minimalistička, crna vaza sa žaruljom unutar koje se nalazi osvijetljeni mjesec, ovaj neodoljiv komad uljepšati će svaku prostoriju, a osim što je estetski itekako privlačna, riječ je i o nevjerojatno pristupačnoj lampi koju ćete platiti samo 4 i pol eura!  Ova lampa je ujedno i savršen poklon za obitelj, prijatelje ili bilo koga tko želi dug omiljene adventske lokacije smjestiti i u vlastiti dom! Možete je naručiti klikom na link!

Foto: Sinsay
Objavljeno: 11.12.2023. u 12:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p