DIZAJN I ARHITEKTURA

U Sinsayju smo pronašli sve za stylish kupaonicu: Dozatori, ručnici i organizatori u minimalističkom stilu

Od obične kupaonice do spa iskustva u vlastitom domu

Kupaonica je nerijetko nepravedno zanemaren kutak u našem domu. Često se vodimo time da ovaj prostor treba biti isključivo funkcionalan, a rezultat je taj prostor ne izgleda usklađeno s ostatkom doma. Ako malo bolje razmislite kupaonica može biti odlično mjesto za opuštajuće rituale poput svakodnevne skin care rutine ili malih spa tretmana koje možemo izvesti kod kuće, samo ako malo više pažnje posvetite uređenju ove prostorije.

Najbolji dio 'makeovera' kupaonice je u tome što jednostavni dodatci mogu učiniti veliku razliku. Razmislite samo o svim potrepštinama koje se nalaze negdje oko umivaonika ili pak ambalaže sapuna koje narušavaju ujednačenu estetiku. Organizatori sitnica ili dozatori za sapun mogu brzo riješiti taj problem, a cijeli dojam prostorije djelovat će stilski ujednačeno.

Među Sinsay novitetima nalaze se upravo takvi detalji u minimalističkom stilu, neutralnim bojama i zanimljivim materijalima poput keramike i stakla. Dojmili su nas se setovi za držanje četkica za zube, sapuna i sitnih potrepština poput blazinica. Osim toga poneki drveni organizator ili drvena vješalica za ručnike dat će prostoru dozu topline i udobnosti. Detalji kojima se u kupaonici možete jako lako poigrati su ručnici. Odaberete li ručnike manjih i većih dimenzija u istoj boji, kupaonica će u trenu izgledati kao one iz luksuznih hotela ili spa oaza.

Posuda za pohranu (4,49 €); dozator sapuna (3,49 €)

Pamučni ručnik (3,29 € - 4,49 €)

Ukrasni poslužavnik (3,99 €); držač četkice za zube (2,99 €)

Zidna vješalica (9,99 €); kutija za pohranu (6,99 €)

Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 19.09.2023. u 11:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p