DIZAJN I ARHITEKTURA

U Sinsayu su počeli prvi Black Friday popusti, a mi smo izdvojili najpovoljnije detalje za dom koje se isplati kupiti!

Ponuda koja se ne propušta!
Početak blagdanske groznice već tradicionalno je popraćen i shopping groznicom, poznatijom pod nazivom Black Friday. Iako Black Friday službeno započinje na samom kraju mjeseca, brojni brendovi već odavno su najavili velike popuste, a za sve one koji žele izbjeći velike navale, sada je pravi trenutak da dobro proučite sve "early-bird" ponude kako biste na vrijeme spremili u košarice artikle koje se ovoga mjeseca posebno isplati kupiti!

A jedan od brendova čijim se popustima posebno veselimo jest obožavani Sinsay koji je od samog početka studenog svojim kupcima na webshopu omogućio shopping po Black Friday cijenama! Naime, svakoga dana odabrane artikle možete kupiti na popustu od 40 %, a svakog drugog dana promocija se primjenjuje na druge artikle. Isto tako, svakoga dana ponuda je aktualna do isteka zaliha, a za ostvarivanje popusta potrebno je unijeti kod black40hr u košaricu. Akcija je trenutno dostupna isključivo na web shopu, a krajem mjeseca bit će aktualna i u svim Sinsay dućanima. Akcija uključuje sve kolekcije, a ona koja nam je posebno zapela za oko jest kolekcija koja obuhvaća različite detalje za dom, a koji će uz Black Friday popuste biti povoljniji no ikada! Iako Black Friday ponuda trenutno ne uključuje najpopularnije božićne kolekcije, sasvim smo sigurni kako će baš svatko pronaći barem nekoliko povoljnih artikala po svom guštu!
 
U nastavku članka izdvojili smo trenutnu promotivnu ponudu detalja za dom po Black Friday cijenama te artikle koje se svakako isplati kupiti, a cjelokupnu promotivnu ponudu, kao i ponudu svih aktualnih kolekcija, potražite na službenoj stranici! Napomena: U prikazanim cijenama nije zaračunat popust od 40%!

Deka (100 kn)

 Posteljina (90 kn)

 Komplet 2 čaše (60 kn)

 Prekrivač (260 kn)

 Jastuk (60 kn)

 Maske za mobitel (30 kn)

 Jastučnica (50 kn)

 Šalica (24 kn)

Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 18.11.2022. u 14:26
Tagovi: SiNSAY

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p