DIZAJN I ARHITEKTURA

U Stradivarius su stigli preslatki noviteti za dom!

Simpatični detalji koji će upotpuniti svaki interijer!

Iako je jedna od prvih asocijacija trendi odjeća, Stradivarius već odavno nije brend koji u svojoj ponudi ima samo odjevne predmete, već i razno razne sitnice za dom. Naime, s obzirom na to da je stigla nova kolekcija, odlučili smo zaviriti u aktualnu ponudu home rubrike i moramo priznati da smo bez problema pronašli pregršt detalja koje bismo vrlo rado ukomponirali u vlastiti interijer!

Tako su nam za oko zapeli preslatki tepisi s natpisima koji instantno podižu raspoloženje, a tu su i uvijek potrebni spremnici za sitnice ili pak organizaciju make up-a, uredskog pribora i sl. Ipak, kao jedan od najljepših noviteta ističu se vrlo efektne i nadasve posebne dekorativne svijeće. Riječ je o različitim varijantama u pastelnim bojama koje su ukrašene zanimljivim detaljima u vidu krugova ili cvjetnih uzoraka koji zajedno čine unificiranu cjelinu i svakom domu podaruju dašak dizajnerskog looka.

Naravno, ne nedostaje niti praktičnog i funkcionalnog uredskog pribora koji je u jesenskom periodu uvijek potreban, kao niti dekorativnih spremnika za nakit. Stoga, želite li svom domu podriti dašak svježine, a pritom ne opustošiti kućni budžet, Stradivarius ponuda ima ponešto za svakog, a kako biste s lakoćom pronašli ključne detalje, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita s kojima jednostavno nema greške!

50 kn

100 kn, 120 kn

70 kn

100 kn, 100 kn

80 kn

70 kn, 120 kn

80 kn

80 kn, 140 kn

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 23.08.2021. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p