DIZAJN I ARHITEKTURA

U Stradivariusu sada možete kupiti keramičke zdjelice, šalice i još puno simpatičnih detalja!

Nas su osvojili na prvu!

Iako smo već navikli da Stradivarius iz dana u dan širi i obogaćuje svoju ponudu, moramo priznati kako nas je vijest o keramičkim detaljima koji se odnedavno mogu kupiti, poprilično razveselila. Naime, nova sekcija ove popularne trgovine nudi simpatične kuhinjske potrepštine, ali i dekoracije pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći nešto za sebe!

S obzirom na to da je Stradivarius prije nekoliko tjedana predstavio šarmantne pregače za kuhanje, zapravo nas nimalo ne čudi činjenica što je ovaj brend nastavio s kuhinjskom ponudom. Tako su nam iz novog asortimana za oko najviše zapele preslatke zdjelice koje dolaze u raznim bojama i upotpunjene su vibrantnim uzorcima. Primjerice, točkaste varijante su odabir s kojim nema greške, no posebno su privlačne i varijante sa zanimljivim šarama.

Naravno, tu si i simpatične šalice, kao i tanjuri koje krase humoristični natpisi u kojima se svatko može prepoznati pa tražite li detalje s kojima će uživanje u najdražim jelima biti još bolje, s aktualnom Stradivarius ponudom nema greške. Osim detalja za kuhinju, mogu se kupiti i vrlo lijepi svijećnjaci koji će se dekorativno odlično uklopiti u posuđe te prilikom serviranja stola sve zaokružiti na prvi način.

Stoga, želite li nabaviti par novih detalja koji su vrlo posebni i drugačiji, u nastavku smo izdvoji nekoliko favorita, a cijelu kolekciju potražite ovdje!

Tanjur (55 kn)

Zdjelica (55 kn)

Šalica (55 kn), zdjelica (63 kn)

Svjećnjak (39 kn)

Tanjur (63 kn)

Tanjur (55 kn)

Zdjelica (55 kn), šalica (55 kn)

Foto: Stradivarius
Objavljeno: 26.11.2021. u 14:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p