DIZAJN I ARHITEKTURA

U Stradivariusu smo pronašli divan set koji će probuditi slikara u vama!

Zabavno i kreativno!

Iako su nam prva asocijacija na Stradivarius odjeća i modni dodatci, ovaj popularni high street brend već odavno ima poprilično sjajnu ponudu detalja za dom i zabavnih igara. Ovog puta za oko nam je zapeo jedan vrlo zanimljiv set, a koji bez imalo razmišljanja budi kreativnost i razbija monotoniju dana koji uglavnom provodimo online.

Jeste li ikada poželjeli biti slikar, no nažalost nedostatak talenta vam je ‘prepriječio’ put? Stradivarius odnedavno ima u ponudi zanimljiv set za slikanje koji dolazi sa ‘šalabahterom’, odnosno šablonom, vodenim bojicama i kistovima. Ovaj DIY set za slikanje je savršen odmak od stresnih situacija i užurbanog tempa jer je dokazano da slikanje smiruje i regenerira um. Upravo zato, kupnjom ovog simpatičnog seta sigurno ćete u sebi probuditi malog slikara, iskazati svoju kreativnost na najbolji mogući način te u konačnici kreirati detalj koji potom možete staviti na zid i efektno dekorirati prostor u kojem boravite.

Set sadrži nekoliko šablona, kao i primjera kako ih popuniti bojom, no mi smo sigurni da ćete to najbolje učiniti sami, a što se tiče motiva, oni su prikladno periodu godine u kojem se nalazimo - cvjetni. Iako bismo se i sami jako voljeli okušati u ovoj kreativnoj igri bojama, Stradivarius set za slikanje je i više nego poseban i drugačiji poklon dragoj osobi koja će bez razmišljanja biti pozitivno iznenađena.

Kupiti ga možete na sljedećem linku!

Set za slikanje (80 kn)


Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 31.03.2021. u 12:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p