DIZAJN I ARHITEKTURA

U Stradivariusu smo pronašli preslatke društvene igre koje će vas zabavljati satima

Društvene igre u pastelnim nijansama kao funkcionalan detalj!

Budući da svaki svoj slobodni trenutak provodimo unutar udobnosti vlastitog doma, popularnost društvenih igara, koja raste iz dana u dan, nešto je što nas uopće ne iznenađuje. Osim što nas zabavljaju, društvene igre su i sjajna prilika da provedemo nešto kvalitetnije vrijeme sa svojim najmilijima, stoga ih se svakako isplati imati nadohvat ruke!

Sve češće high street brendovi postaju mjesto na kojem ne nalazimo samo prekrasne modne komade s kojima pak želimo osvježiti svoju postojeću garderobu, već i adresa na kojoj možemo pronaći sjajne dodatke za dom. Stradivarius je jedan od brendova u kojeg najčešće zavirujemo kada je home sekcija u pitanju, a osim preslatkih detalja za interijer, rokovnika zbog kojih smo postali mrvicu organiziranijih i staklenih boca koje nas redovito podsjećaju da moramo paziti na hidrataciju, ovaj brend omiljena je adresa i kada treba obnoviti kolekciju društvenih igara. Osim što ćete pronaći neke vječno omiljene klasike, poput šaha koji je trenutno jako popularan zahvaljujući seriji 'The Queen's Gambit', u kolekciji možete pronaći i popularnu igru Čovječe ne ljuti se, Bingo, ali i razne varijante slagalica. Ono po čemu su ove društvene igre posebne jest njihova estetika i nježno pastelne boje, zbog čega će sjajno poslužiti i kao prekrasna dekoracija u baš svakom interijeru.

U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koji, osim što će potaknuti vaše moždane vijuge, također će vas beskrajno zabaviti!

100 kn

50 kn, 50 kn

100 kn

50 kn, 50 kn

120 kn

120 kn

100 kn

Foto: Stradivarius
Objavljeno: 23.02.2021. u 14:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p