DIZAJN I ARHITEKTURA

U Stradivariusu smo pronašli preslatke staklene boce za vodu, kavu ili čaj!

Preslatke boce koje ćete nositi baš svuda sa sobom!

O važnosti redovite hidratacije najčešće se govori za vrijeme ljetnih mjeseci, kada se zbog visokih temperatura stvara rizik od dehidracije. No, potreba našeg tijela za tekućinom ne prestaje dolaskom nešto hladnijih mjeseci, a na što vas u svakom trenutku mogu podsjeti preslatke staklene boce u kojima ćete omiljene napitke uvijek imati nadohvat ruke!

Ako ste mislili kako ste danas unijeli dovoljnu količinu tekućine, za svaki slučaj popijte još jednu šalicu omiljenog napitka! Naime, gotovo svi imamo tu lošu životnu naviku da pijemo tekućinu tek onda kada osjetimo žeđ, no to je najčešći pokazatelj dehidracije. Također kako starimo, naše tijelo slabije registrira dehidraciju te nam zapravo kasnije šalje signal kako nam je potrebno osvježenje. Kako bi tekućinu unosili redovito, nije naodmet nadohvat ruke istu i imati, a kako drugačije nego u šarmantnim staklenim bocama koje postaju svakim danom sve popularnije? Danas je izbor zaista bogat kada su ovakve boce u pitanju, pa ih tako možemo pronaći u raznim varijantama, uzorcima i oblicima.

Nama su za oko zapele staklene boce iz Stradivariusa, koje se izdvajaju svojim ženstvenim, nježnim dizajnom, pa ih kao takve želimo nositi baš svuda sa sobom!

100 kn, 100 kn

100 kn

120 kn, 80 kn

100 kn

120 kn, 120 kn

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 15.10.2020. u 15:59
Tagovi: voda, Stradivarius

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p