DIZAJN I ARHITEKTURA

U TEDI-ju trenutno traje sjajna akcija na čitavi asortiman, a mi smo izdvojili najpovoljnije detalje za dom koje smo poželjeli odmah!

Prilika koja se ne propušta!
Otkako se 2014. godine pojavio na domaćem tržištu, njemački brend široke palete proizvoda - TEDI vrlo je brzo postao omiljena destinacija za shoppingiranje raznog asortimana, a posebice prigodnih dekoracija i detalja za dom koje na ovom mjestu možete pronaći po izrazito povoljnim cijenama!

Tako je TEDI vrlo brzo oduševio kvalitetom svojih proizvoda, ali i širokim asortimanom koji uključuje spomenute dekor proizvode, kućne potrepštine, školski pribor ili pak mnogobrojne uradi sam proizvode. TEDI krije i mnoštvo predmeta, artikala i detalja za vaše kućne ljubimce, a ono što nam se posebno sviđa jesu prigodne dekoracije koje nas baš svake sezone potpuno oduševe. Trenutno ćete u ponudi pronaći prekrasno dizajnirane jesenske ukrase koji su kao stvoreni za prigodnu dekoraciju doma ili pak ureda, a tu su i prve božićne dekoracije za sve one koji se za nadolazeće blagdane žele pripremiti na vrijeme. Naravno, ne smijemo preskočiti i obožavane Halloween dekoracije, ali i brojne maske za one najmlađe koji će u TED-jevom asortimanu zasigurno pronaći nešto po svom ukusu.
 
Ipak, razlog zbog kojeg bi se TEDI ovih dana trebao pronaći na popisu vaših shopping destinacija jest sjajna akcija koja treba do 22. listopada, a koja podrazumijeva popust na cijeli asortiman, i to u iznosu od 30 posto! Popust se zaračunava na blagajni, a vrijedi čak i prilikom povrata robe. Stoga, ako vam je trebao dodatan razlog kako biste posjetili TEDI i pronjuškali najnoviju ponudu, sigurni smo kako je shopping novog asortimana po znatno sniženoj cijeni sasvim dovoljan povod za još jedan zabavan shopping! Više informacija potražite na službenom webu
Foto: Instagram
Objavljeno: 19.10.2022. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p