DIZAJN I ARHITEKTURA

Zagreb je dobio novi salon namještaja koji ima baš sve potrebno za uređenje modernog doma!

Union Drvo Adria otvorilo salon u Zagrebu!
Regionalni lider u izradi vrhunskog namještaja Union Drvo, čiji asortiman krasi neke od vodećih svjetskih hotela, restorana i barova, otvorilo je impresivan salon u sklopu Family malla u Zagrebu. Na više od tisuću kvadratnih metara možete razgledati jedinstvene komade namještaja za interijer i eksterijer – od stolaca do fotelja, sofa, stolova, vitrina, suncobrana, koji se mogu prilagođavati izborom materijala, šavova i dizajna vašim idejama, kao i zahtjevima vašeg prostora.

Union Drvo, regionalni lider u izradi i opremanju HoReCa objekata i domova, prepoznat po izvrsnoj kvaliteti i unikatnom stilu namještaja, otvorilo je salon u Zagrebu, u sklopu Family malla na Jankomiru. Na više od tisuću kvadratnih metara izložbenog prostora, možete razgledati i isprobati udobnost jedinstvene kolekcije stolaca, barskih stolaca, fotelja, sofa, baš kao i kvalitetu stolova, vitrina i drugih vrsta namještaja za opremanje interijera i eksterijera.

 
Novi showroom Union Drvo Adria jedinstveno je mjesto na kojem struka – arhitekti, dizajneri interijera i projektanti, ali i krajnji kupci te zaljubljenici u opremanje doma, mogu svoje ideje i zamisli realizirati u finalni proizvod. Union Drvo, naime, osim velikog izbora raznih modela namještaja nudi i impresivan izbor materijala, šavova te raznih oblika finalne obrade kako bi vaš namještaj bio jedinstven, a samim time i savršeno pristajao prostoru u koji će biti smješten.


 
«Vrhunska kvaliteta Union Drvo namještaja i tradicija od tri desetljeća, svrstava nas među vodeće brendove za opremu interijera i eksterijera. Naš namještaj možete naći na adresama nekih od najpoznatijih hotela, restorana i barova po cijelom svijetu. A naša jedinstvena prednost je ta što svaku vašu želju možemo realizirati do finalnog proizvoda. Time, uz kvalitetu, dobivate jedinstveni proizvod koji beskompromisno odgovara prostoru koji uređujete», istaknuo je vlasnik Union Drva, Aleksandar Helc prilikom svečanog otvorenja.

Odaberite omiljeni komad namještaja i oblikujte ga prema vlastitoj želji za udobnost doma, poslovnog prostora, vrta ili wellness zone. Union Drvo Adria projektni tim pomoći će vam da dođete do jedinstvenog rješenja čija će kvaliteta i estetika osigurati dugoročno uživanje u udobnosti i dizajnu prostora koji opremate.

Foto: PR
Objavljeno: 06.03.2023. u 13:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p