DIZAJN I ARHITEKTURA

U Zari Home možete pronaći neke od najboljih mirisnih svijeća za dom!

Detalj na kojeg obraćamo pažnju!

Prilikom uređenja doma, sitnice, ali i asocijacija su ono što ga zapravo čini domom u punom smislu riječi. Tako se miris nameće kao jedan od 'identiteta' svakog životnog prostora, a isti se s lakoćom prilagođava željama uz pomoć neodoljivih mirisnih svijeća. Mirisne svijeće su u isto vrijeme dekorativne, ali i funkcionalne, a Zara Home ima ponudu koja nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Svijeća osim što izgleda lijepo, stvara tu neku posebnu i opuštajuću atmosferu. Tako one iz Zara Home ponude u svega nekoliko trenutaka dom pretvaraju u predivnu mirisnu oazu, a njihov miris osjeti se čak i nakon što je svijeća ugašena. S obzirom na to da su pred nama blagdanski dani, mirisna svijeća Gingerbread idealan je odabir želite li svoj dom 'začinit' mirisom svježe pečenih keksića s đumbirom i cimetom te stvoriti toplo okruženje. S druge strane, naginjete li više ka spa atmosferi, mirisna svijeća Herbal Ylang-ylang sjajan je odabir s koji će vaš dom postati umirujuća oaza. Nama se je još jako sviđa i svijeća Mandarina floral. Naime, riječ je o reskom mirisu mandarine koji će izmamiti osmijeh na lice, a tu je i dašak mediteranskog prizvuka koji podsjeća na ljeto pa ako je ljeto vaša 'bolna točka', ova mirisna svijeća svakodnevno će vas barem na kratko vratiti u taj period.

Stoga, budući da s odabirom bilo koje mirisne svijeće iz Zara Home ponude ne možete pogriješiti, u nastavku sm izdvojili nekoliko favorita, a ostatak potražite na sljedećem linku!

MIRISNA SVIJEĆA GINGERBREAD (100 kn)

MIRISNA SVIJEĆA CITRON TREE (100 kn)

MIRISNA SVIJEĆA FRESH CUT GRASS (100 kn)

MIRISNA SVIJEĆA HERBAL YLANG-YLANG (160 kn)

MIRISNA SVIJEĆA LEMON BERGAMOT (100 kn)

MIRISNA SVIJEĆA LOTUS BLOOM (100 kn)

MIRISNA SVIJEĆA MANDARINA FLORAL (100 kn)

MIRISNA SVIJEĆA ROYAL GARDEN (100 kn)

MIRISNA SVIJEĆA WATER LILY & CEDAR, MUSK (150 kn)

MIRISNA SVIJEĆA WILD BAMBOO (150 kn)

Foto: Zara Home
Objavljeno: 05.11.2021. u 15:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p