DIZAJN I ARHITEKTURA

U Zari Home smo pronašli divan set za kavu kojeg ćete odmah poželjeti!

Vrlo estetičan, ali i funkcionalan!

Dobro je poznato kako je kava bez imalo razmišljanja ritual kojeg malo tko propušta, a s obzirom na to da je isto tako riječ i o užitku, moramo priznati kako nam je jako važno da su šalice, ali i posuđe pomoću kojeg pripremamo ovaj napitak, estetični i posebni. Upravo zato, odlučili smo zaviriti u Zara Home ponudu gdje smo pronašli divan set koji će oduševiti baš sve!

Četverodijelni komplet za kavu od borosilikata i drva akacije uključuje francuska prešu za kavu, vrč za mlijeko, posudicu za med i posudu za šećer, a predivan neutralni kolorit u kombinaciji s prozirnim staklenim elementima ovaj set čine funkcionalnim detaljem iz snova. Isto tako, iako bismo ga vrlo rado vidjeli na vlastitim policama, riječ je o zanimljivom i nadasve kreativnom poklonu dragoj osobi za koju znate da je veliki kavopija, stoga tražite li poklon koji sigurno neće razočarati, s ovim Zara Home setom nema greške.

Također, cijeli set izrađen je od visokokvalitetnih materijala pa nema straha od pucanja stakla, promjene okusa kave ili mlijeka te sličnih ‘nuspojava’ koje nekvalitetno posuđe može prouzročiti. Stoga, s obzirom na sve to, vjerujemo da smo vas uvjerili kako je ovaj set za kavu idealan ulov, a kupiti ga možete putem sljedećeg linka i pripremu kave podignuti na jedan posve novi nivo.

KAFETIJERA OD BOROSILIKATA

POSUDA ZA MED OD BOROSILIKATNOG STAKLA I DRVA

POSUDA ZA ŠEĆER OD BOROSILIKATNOG STAKLA S DRVENIM POKLOPCEM

VRČ ZA MLIJEKO OD BOROSILIKATNOG STAKLA S DRVENOM DRŠKOM

Foto: Zara Home, Instagram
Objavljeno: 29.07.2021. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p