DIZAJN I ARHITEKTURA

U Zari Home smo pronašli odlične ideje za poklone!

Sjajni setovi koji će neće razočarati!

Unatoč tome što trgovine doista nude raznovrsnu i bogatu ponudu razno raznih stvarčica, ponekad je izazovno pronaći odgovarajući poklon dragoj osobi. Tako se u moru izbora nerijetko izgubimo, ali srećom Zara Home doskočila je tom problemu kreirajući sjajne i krajnje funkcionalne setove koji će se dopasti baš svima!

Možemo se složiti kako su pažljivi i personalizirani pokloni oni koje najviše volimo dobiti i dati, no užurbana svakodnevica nam u većini slučajeva ne dopušta da se posvetimo izradi i sl. Ipak, rješenje za to ima Zara Home u čijoj ponudi možete pronaći sjajne setove različitih tematika koji se s lakoćom prilagođavaju različitim profilima ljudi. Primjerice, nama je za oko zapeo interesantan organizator nakita ili predivan set svilene spavaćice i ogrtača. Dakako, za one koji imaju kućne ljubimce, tu je i set osnovnih potrepština kao što su povodac, ogrlica, prostirka i sl. Izbora i mogućnosti je zbilja mnogo, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći pravi poklon svojoj dragoj osobi te istu oduševiti odličnim i funkcionalnim detaljima.

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko najljepših setova, dok cijelu ponudu možete potražiti na sljedećem linku!

KERAMIČKA VAZA I SET KUTIJA (418,00 kn)

DJEČJI SET ZA VRTLARENJE (566,00 kn)

KOMPLET OD DUDOVE SVILE (1.458,00 kn)

KOMPLET PISAĆEG PRIBORA (218,00 kn)

KOMPLET ZA KAVU (536,00 kn)

ORGANIZATOR NAKITA (667,00 kn)

POKLON KOMPLET ZA MAJKE (746,00 kn)

POKLON SET ZA BEBU OD RATANA (716,00 kn)

SET FLOWERDOSE (343,00 kn)

SET ZA LJUBIMCE (546,00 kn)

Foto: Zara Home, Instagram
Objavljeno: 13.09.2021. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p