DIZAJN I ARHITEKTURA

U Zari Home smo pronašli preslatke detalje za kućne ljubimce!

Ne znamo što nam se više sviđa!

Iako je jako dugo jedna od prvih asocijacija na Zaru bila isključivo odjeća, moramo priznati da se je ovaj brend poprilično istaknuo sa svojim home kolekcijama. Tako je Zara Home postala jedna od omiljenih shopping destinacija za sve zaljubljenike u dizajn interijera, posebnih detalja i nešto sofisticiranijeg stila, a ovom opisu sjajno pristaje i recentna pet kolekcija.

Naime, Zara Home u svojoj ponudi ima i pokoji detalj za četveronožne ljubimce, a već na prvi pogled vidljivo je kako je riječ o prepoznatljivoj estetici koja nas uvijek iznova privlači u ovu trgovinu. U ponudi se mogu pronaći standardni dodatci kao što su primjerice zdjelice za hranu i vodu, udobne prostirke ili košare, a tu su i vrlo lijepe ogrlice i oprsnice koje će vašem ljubimcu pružiti maksimalnu udobnost.

Ogrlica (260 kn)

Što se tiče boja, prevladavaju topli zemljani tonovi, ali i decentni uzorci, stoga volite li da vaš ljubimac ‘izgleda’ sjajno, odnosno nosi nosi posebne detalje, Zara Home ponuda sigurno neće razočarati. Nadalje, osim bazičnih potrepština za šetnju, u ponudi se mogu pronaći i neodoljive igračke za pse i mačke, pa kako bismo vas potaknuli na shopping, u nastavku donosimo nekoliko favorita, dok cijelu ponudu možete pronaći putem sljedećeg linka!

Košara (260 kn)

Četka (140 kn)

Oprsnica (460 kn)

Košara za mačke (360 kn)

Spremnik za higijenske vrećice (90 kn)

Prostirka (220 kn)

Prostirka (150 kn)

Igračke za mačke (80 kn)

Posuda (50 kn)

Povodac (460 kn)

Igračka za pse (90 kn)

Jastuk (450 kn)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 30.08.2021. u 09:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p