DIZAJN I ARHITEKTURA

Umirujuće mirisne svijeće za dom koje će vas opustiti!

Za nešto ugodniji boravak kod kuće u ovim stresnim situacijama!

Iza nas je tjedan koji je ostavio traga na svima, stresne noći popraćene nesanicom i neizvjesna jutra. Ipak, ako nismo izravno pogođeni i imamo krov nad glavom, vrlo je bitno ne zaboraviti na neke male rituale koji su tu da nas opuste i na kratko odvedu u neki drugi svijet bez briga, a tada se nježne mirisne svijeće nameću kao sjajan odabir koji baš svatko treba imati u svome domu!

Mirisne svijeće su detalj za dom koji bez imalo razmišljanja umiruje i relaksira, a idealan trenutak za upaliti jednu je baš svaki dio dana. Naime, jutro ima svoje čari poput ispijanja kave ili čaja, dok je večer rezervirana za omiljeni film, seriju ili knjigu. U oba slučaja mirisne svijeće su tu da opuste i pripreme za novi dan, a u stresnim situacijama poput ove u kojoj se nalazimo, ova ideja nam je vrlo privlačna. Što se tiče mirisa, predlažemo da se odlučite za umirujuće note poput lavande ili kadulje, a jednako tako volimo i citrusne varijante.

Miris svijeće domu daje puninu te ga čini ugodnim mjestom, pretvara u malenu spa oazu koja ne dopušta stresu i nervozi da preuzmu, stoga ako već niste, pravi je trenutak da pribavite nekoliko neodoljivih mirisnih svijeća. Mirisne svijeće mogu se kupiti na svakom koraku, a na vama je da oberete onu koja vam se na prvu svidi i koja pruža mirnoću, a kako vi vam to što jednostavnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih varijanti koje sigurno neće razočarati!

H&M (£3.99, £12.99)

Rituals (€19,90), Ikea (12 kn)

Rituals (€29,90), Zara Home (30 kn)

Ikea (30 kn), H&M (£3.99)

Foto: Ikea, Zara Home, Rituals, H&M Home, Instagram
Objavljeno: 04.01.2021. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p