DIZAJN I ARHITEKTURA

Unesite dašak mora u svoj dom uz ove neodoljive komade keramike!

Poseban dizajn koji će uljepšati baš svaki prostor
Ljeto je iza ugla, a to znači da je stiglo vrijeme za brojne promjene; osim naših beauty navika, prehrane i garderobe, u proljetno - ljetnom periodu promjenu volimo vidjeti i u našim domovima, stoga se prije najvećih vrućina često bacamo na dekoriranje i redizajn omiljene nam prostorije.

A jedan od najdražih načina kojima ćete s lakoćom unijeti dašak svježine u svoj dom svakako su unikatni komadi keramike kojima posebno volimo upravljati estetikom pojedine prostorije. S obzirom na nadolazeće ljeto, ovoga puta za oko su nam zapele divne šalice, posude, vaze i ostali predmeti koji svojim dizajnom neodoljivo podsjećaju na lagane ljetne povjetarce i more kojemu se toliko veselimo. Autorica baš svakog komada ovih divnih predmeta od keramike jest mlada američka umjetnica Helen Levi; inspirirana upravo morskim motivima, Helen stvara prekrasne, funkcionalne komade koji će se savršeno uklopiti u ljetno uređenje baš svakog doma.

Osim spomenutih komada keramike s morskim motivima koji čine gotovo cijelu novu kolekciju, ističu se i ''rupičasti'' komadi koji predstavljaju sjajnu dekoraciju blagovaonskog stola, a koje ćete, zbog prilično neobičnog dizajna, zamijetiti odmah. Također, izdvajaju se i divne glomazne vaze za kućno bilje koje svojim oblikom nalikuju na stare, grčke vaze iz antičkog doba koje i danas krase brojna grčka otočja. Potpune kolekcije potražite na službenoj stranici, a sjajne radove koje potpisuje mlada Helen pratite i na njezinom službenom Instagramu.

Objavljeno: 07.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p