DIZAJN I ARHITEKTURA

Unesite dašak proljeća u vaš dom uz divne proizvode domaćeg brenda!

Podržite hrvatski brend i svom domu pružite pravi osjećaj ljeta

Idealno je vrijeme za proljetno uređenje doma i unošenje manjih promjena u naš životni prostor. Čak i one najmanje preinake mogu napraviti veliku razliku i potpuno promijeniti atmosferu same prostorije, poput novih jastuka ili jastučnica ili kojih drugih detalja s popularnim floralnim motivima.

A posebno nam je drago kada sve navedeno možemo pronaći u paleti proizvoda domaćih kreativaca čiji ćemo rad podržati kupnjom imajući na umu da nikada više nije bilo potrebnije biti i djelovati #jednizadruge. Tako smo ovoga puta poželjeli popuniti svoje kolekcije divnim proizvodima koje izrađuje mlada kreativka Anita Jurić, koja stoji iza brenda ''TAKE THA BREAK''; od prekrasnih ručno rađenih jastučića, taburea pa sve do lepršavih kuhinjskih krpa i bezbrižnih mašni za kosu – poželjeli smo baš sve! Osim nježnih, ali prilično veselih boja koje će se idealno uklopiti u proljetno vrijeme, ističu se i detalji s floralnim motivima koji će s lakoćom podignuti svaku prostoriju.


TAKE THA BREAK” je utjelovljenje pauze i predaha. Naši su proizvodi upravo za to i stvoreni, predah! Kroz svoje proizvode želimo ljudima pružiti osjećaj ugode te ih potaknuti da sreću pronalaze u malim užitcima. Dom je naše središte, prostor u kojeg ćemo zakoračiti nakon napornog dana i utočište u kojem se moramo osjećati ugodno. Predstavlja esenciju održavanja odnosa, mjesto na kojem pronalazimo vrijeme za sebe, svoje prijatelje i obitelj. Interijer obogaćen ''TAKE THA BREAK'', ručno rađenim, proizvodima više je od vizualnog dojma kojeg oni pružaju te predstavlja poseban osjetilni doživljaj kojeg budi u ljudima'' – poručuje tim koji stoji iza samog brenda.

Sve proizvode koje potpisuje ovaj kreativni brend možete pronaći na službenoj stranici na kojoj ujedno možete i naručiti odabrane proizvode, a pratiti ih možete na Instagramu i na Facebooku!proizvode, a pratiti ih možete na Instagramu i na Facebooku!

Objavljeno: 10.04.2020. u 13:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p