DIZAJN I ARHITEKTURA

Unikatni komadi izrađeni od drva sa divnom pričom!

Kreativka koja je oduševila svojim rukotvorinama!

Uvijek volimo pročitati inspirativne priče o upornim ženama koje beskompromisno slijede svoje snove i rade isključivo ono što vole. Jedna od njih je i Janine Stone, mlada djevojka iz Kalifornije koja je svoju ljubav prema izradi predmeta od drva otkrila sasvim slučajno, što je vidljivo i u neobičnom, a u isto vrijeme vrlo kreativnom, imenu koje je dodijelila samom brendu iza kojega stoji – If you give a girl a saw.

Prekrasni pladnjevi za doručak, vješalice za odjeću, posude za cvijeće ili pak cjeloviti komadi većeg namještaja izrađeni od jednostavnih komada drva pretvorili su nekada malenu Etsy trgovinu od samo par proizvoda u pravu malu tvornicu koja je, unatoč nagloj popularnosti koju je u kratko vrijeme stekla, ostala vjerna svom prvotnom načinu proizvodnje – svaki komad obrađen je ručno i potpuno je unikatan, a kombinacija boja i geometrijski oblici koji nastaju preciznim slaganjem svakog komadića tvore prekrasne umjetničke radove koji se nerijetko i pronađu na zidu upravo u funkciji - slike.

Danas Janine radi i na velikim projektima i svojim proizvodima uljepšava brojne restorane, dućane ali i velika kućanstva. Ipak,naglašava da je, kada vodite vlastito malo poduzeće, najbitnije raditi tako da podržavate i druge male poduzetnike; tako su svi materijali i komadi neobrađenog drva kupljeni od lokalnih drvosječa, a varijacije u teksturi pojedinog komada omogućuju da doista svaki proizvod bude autentičan. Sve If you give a girl a saw proizvode možete pronaći na webu i na Instagramu!

 

Photo: ifyougiveagirlasaw.com, Instagram
Objavljeno: 26.11.2019. u 10:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p