DIZAJN I ARHITEKTURA

Upečatljiva dekica kao omiljeni detalj za dom

Detalj s kojim će svaki dom biti posebniji

Iako se uz dekice uglavnom vežu niske temperature i zimski ugođaj, to nužno ne mora biti slučaj. Tako postoje one dekice koje ne služe primarno kao pokrivala kada nam postane hladno, već ih također možete promatrati i kao sjajan detalj s kojim će vaš dom pokazati neko sasvim novo lice. Detalji su ti koji nam znatno olakšavaju uređenje našeg životnog prostora, a posebno ih volimo jer u tren oka možemo postići vidljivu promjenu, bez nekih većih troškova i pretjerano velikog truda, stoga u središte svog interijera stavite detalj koji je toliko jednostavan, a opet istovremeno efektan - dekicu.

Zasigurno vam je poznato kako izgled našeg životnog prostora uvelike utječe na naše raspoloženje, pa tako vrlo lako možete unijeti neku novu energiju nešto upečatljivijim detaljima. Upravo to potvrđuje i ova kreativna dekica, koja se odlično snalazi u baš svakom interijeru, pružajući mu svojim intenzivnim bojama dozu modernosti. No, osim što je riječ o detalju koji svaki prostor čini vedrijim, također ima i svoju funkcionalnu stranu.

Kako je proljeće ove godine podosta neodlučno, pa nam je tako čas vruće, čas hladno, nije naodmet imati pri ruci dekicu koja može biti glavni saveznik kada nas je potrebno utopliti dok na kauču gledamo napeti film ili koja će s druge strane biti glavna zvijezda svakog našeg proljetnog piknika. Također se možemo zamisliti ljeti kako na njoj ležimo upijajući svaku zraku sunca kraj mora, dok u rukama držimo štivo čije čitanje smo čekali skoro cijelu godinu. Bezbroj je načina na koje možete kreirati sjajne ljetne planove s ovim svestranim detaljem, a ono što ga čini posebnim je ilustracija za koju je zaslužna Nikolina Žabčić.

U sklopu projekta DNA koji trenutno uljepšava portal FASHION.HR-a i želji da mladim ilustratorima pružimo prostor za izražavanje i afirmaciju, pokrenuli smo i drugu sezonu projekta DNA u suradnji s Beck's pivom, poznatom po dugogodišnjoj podršci i okupljanju domaće umjetničke i dizajnerske scene. Ovim putem mladi i talentirani hrvatski ilustratori ponovno će dobiti priliku pokazati svoja djela i predstaviti se široj publici najprije virtualnim putem, a potom i velikom završnicom na kojoj će se proslaviti uspješna suradnja i genijalni radovi mladih umjetnika. Prošle godine ovaj projekt debitirao je s čak šest talentiranih ilustratora, a sve ilustracije bile su dostupne kao wallpaper te su se mogle preuzeti na računalo ili mobilni uređaj, pa je isto moguće i ove godine.

Tako projekt DNA sada prati i ova ultra mekana i životopisna dekica s ilustracijom Nikoline Žabčić, a dobra vijest je da ona može biti i vaša i to putem giveawayja na našem službenom Facebook profilu, stoga okušajte svoju sreću!

Foto:FASHION.HR
Objavljeno: 13.06.2019. u 15:33

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p