DIZAJN I ARHITEKTURA

Upečatljive fotelje kao odličan detalj koji podiže svaki interijer!

Efektno, ali i funkcionalno!

Uvijek volimo dom obogatiti nekim zanimljivim detaljem, bilo vibrantnih ili zagasitih nijansi. Jedan od tih detalja su i fotelje koje osim u specifičnoj boji, dolaze i u razno raznim varijantama uzoraka koji su i više nego posebni i drugačiji, a budući da je proljeće idealan period za sitne kućne preinake, efektne fotelje nameću se kao sjajan odabir.

Kao što već sigurno znate, kako biste svom domu, odnosno interijeru podarili svjež i nov izgled, nisu potrebne velike investicije koje iziskuju konkretan budžet, već se sva ljepota krije u detaljima. Kada govorimo o foteljama, opcija je nekoliko pa tako možete kupiti posve novi komad namještaja ili pak onoj postojećoj podariti novo ruko tapeciranjem ili primjerice zamjenom ručki. Za koju god se varijantu odlučili, možete biti sigurni da će vaš interijer zasjati na pravi način, a osim što izgledaju sjajno, fotelje su i vrlo praktične i funkcionalne, stoga možete biti sigurni da je riječ o odabiru čija namjena zadovoljava baš sve kriterije.

Ikea (1.299 kn)

Mi predlažemo da se odlučite za fotelje u upečatljivim bojama, a to mogu biti i pastelni tonovi koji na decentan način dominiraju prostorom. Isto tako, zaljubili smo se i u varijante s cvjetnim motivima ili zanimljivim uzorcima koji prostoru podjaruju umjetničku notu te ga čine stilistički drugačijom pričom koja definitivno iskače iz mase.

Iako sumnjamo da vam treba dodatni poticaj za sitne promjene u domu, kako bismo vas potaknuli da to učinite upravo s novom foteljom, u nastavku potražite nekoliko odličnih fotelja koje će se sigurno s lakoćom uklopiti u svaki interijer!

Anthropologie ($1,198.00)

Emmezeta (1.529,99 kn, 1.349,99 kn)

Ikea (998 kn)

Emmezeta (809,99 kn, 1.839,99 kn)

Anthropologie ($598.00)

Emmezeta (1.619,99 kn, 1.349,99 kn)

Anthropologie ($598.00)

Foto: Instagram, Ikea, Emmezeta, Anthropologie
Objavljeno: 16.05.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p