DIZAJN I ARHITEKTURA

Uskoro ćete moći ručati u Louis Vuitton restoranu!

Prvi u nizu od planiranih restorana luksuznog brenda

Još prošle godine grupacija LVMH najavila je izgradnju prvog Louis Vuitton restorana i kafića u svijetu koji početkom veljače otvara svoja vrata, i to u japanskoj Osaki.

Restoran nazvan Le Cafe V nalazi se na najvišem katu novog Louis Vuitton butika koji se prostire na čak četiri kata; prostor uključuje bar i terasu na kojoj gosti mogu boraviti i uživati u pogledu na grad. Bar je nazvan Sugalabo V, a svake će večeri posluživati samo nekoliko gostiju koji unaprijed rezerviraju svoj dolazak. Jelovnik koji još nije poznat osmisliti će proslavljeni japanski kuhar Yosuke Suga, a riječ je o ekskluzivnom meniju koji će oduševiti sve ljubitelje vrhunskih, gastronomskih specijaliteta. 

Izvršni direktor Louis Vuittona nagovijestio je da će otvorenje restorana, pa čak i hotela postati praksa ovog mega brenda, što nas i ne iznenađuje s obzirom na to da grupacija LVMH također posjeduje hotelski lanac Bulgari koji se zasada nalazi u Dubaiju, Milanu, Londonu i Baliju, a u pripremi je i ponovno otvorenje Diorova kompleksa na pariškoj aveniji Montaigne koji se trenutno obnavlja, a koji također uključuje i novi restoran.

Novi butik Louis Vuittona trebao bi se otvoriti 1. veljače, dok će Le Cafe V započeti s radom 15. veljače. Sve ostale informacije i novosti pratite na službenoj stranici brenda!

 

Objavljeno: 29.01.2020. u 10:15

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p