DIZAJN I ARHITEKTURA

Uskoro kreću radionice na kojima će se izrađivati božićni ukrasi od keramike!

Sjajna radionica koju ne želite propustiti!

Kreativne radionice sve su popularniji način zabave i opuštanja. Tom trendu priključio se i brend Morra Ceramics koji je posljednjih nekoliko mjeseci osvojio domaću scenu. Prije nekoliko godina pokrenule su ga dvije Ukrajinke koje su uslijed društvenih i političkih okolnosti stigle u Hrvatsku i pronašle svoje mjesto na kreativnoj mapi glavnog grada. Nakon niza uspješnih radionica izrade i bojanja keramičkih tanjurića i šalica koje su se u njihovoj organizaciji održale u nekoliko gradova, uskoro kreću i radionice izrade božićnih ukrasa od keramike!

Yana i Nastya ovoga su proljeća započele svoju priču u Hrvatskoj, a sudeći po zainteresiranosti javnosti za njihov kreativni rad, priča je – vrlo uspješna! U svojem radu ove djevojke promoviraju vrijednosti i politike koje se oslanjaju na održivost, feminizam i ravnopravnost, a odnedavno svoje talente uspješno dijele s drugima. Naime, ovoga ljeta započele su s kreativnim radionicama izrade keramičkih tanjurića i šalica koje su u kratkom roku postale iznimno popularne.

Keramika s porukom

Mnoge će sada razveseliti vijest da uz ove, već dobro poznate radionice, u studenom kreću i Morra Ceramics radionice izrade i bojanja božićnih ukrasa! Poznat je i prvi termin radionice, a to je subota, 12. studenog! U ostatku pretposljednjeg mjeseca u godini nove radionice božićnih ukrasa održat će se još tri puta, a vjerujemo da će se nastaviti i u blagdanskom mjesecu. Sve informacije o nadolazećim terminima pronađite na Instagram stranici brenda, gdje se javljanjem u DM možete i prijaviti na radionice.

Ako ovoga Božića svoj dom želite ukrasiti vlastitim umjetničkim djelom, vrijeme je da uskoro rezervirate svoje mjesto!

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.10.2022. u 14:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p