DIZAJN I ARHITEKTURA

Na police trgovina stigli su prvi uskršnji ukrasi, a mi smo izdvojili one najljepše!

‘Early-bird’ ponuda koju ne želite propustiti!

Ne znamo za vas, ali nama se doslovce čini da smo se preko noći prebacili iz božićnog raspoloženja u ono proljetno. A s obzirom na to da proljeće obično prolazi u znaku najvećeg blagdana - Uskrsa, police omiljenih trgovina već sada su nas podsjetile na dolazak ovog blagdana koji nam stiže mnogo brže no što se to naizgled čini!

Naime, neki od naših omiljenih brendova za kupovinu detalja za dom - Sinsay i H&M Home izbacili su svoje prve proljetno-uskršnje kolekcije prepune neodoljivih, predivno dizajniranih detalja za dom. Sigurno ćete složiti s nama kada kažemo da je ponekad dovoljna tek mala preinaka u prostoru kako bismo dodatno uživali u stvorenoj atmosferi, a uz ovu ‘early-bird’ ponudu povoljnih detalja za dom, s lakoćom ćete svoj životni prostor pripremiti za uskršnju sezonu! I ove sezone u trendu su keramički detalji koji su preplavili nove kolekcije, a jednako su popularni i razni cvjetni ukrasi koji su nam se posebno svidjeli u asortimanu Sinsaya. Ove kvalitetne cvjetne aranžmane možete koristiti tijekom cijele godine, a posebno će doći do izražaja upravo u proljetnom razdoblju.

Uskršnji motivi u nikad ljepšem izdanju!

Dakako, uskršnjim dekoracijama dominiraju motivi jaja, zečića i šarenog cvijeća, no moramo priznati da su ovogodišnja dizajnerska rješenja mnogo kreativnija no što je bilo slučaj prethodnih godina. Bilo kako bilo, što god izabrali nećete pogriješiti jer je riječ o preslatkim detaljima koji će svakom prostoru dati 'ono nešto’, a one najslađe izdvojili smo u nastavku članka!

H&M ukrasi (£8.99)

Sinsay ukras (4,99€)

 H&M košara za pohranu (£27.99)

 H&M ukras (£12.99)

 H&M set ukrasa (£9.99)

Sinsay ukras (25,99€)

 Sinsay ukras (11,99€)

 Sinsay umjetna biljka (9,99€)

 Sinsay jastuk (6,99€)

  Sinsay ukras (6,99€) 

Foto: Instagram, H&M Home, Sinsay
Objavljeno: 21.02.2023. u 14:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p