DIZAJN I ARHITEKTURA

Velika akcija u Sinsayu: Izdvojili smo snižene proizvode koje se trenutno isplati kupiti!

Posebna ponuda -40%
Ljeto samo što nije stiglo, a ako ste i vi jedni od onih koji u prijelaznom razdoblju dobiju inspiraciju za preuređenjem interijera, sigurni smo kako će vas oduševiti vijest o trenutnoj akciji u obožavanom Sinsayu, a zahvaljujući kojoj odabrane proizvode možete kupiti po cijeni sniženoj za nevjerojatnih 40 posto!

Sinsay Home je na našem, domaćem tržištu u rekordno kratkom roku postao prepoznatljiv po svom elegantnom i suvremenom dizajnu koji često odražava najnovije trendove u uređenju interijera. Osim što nudi raznovrstan izbor proizvoda koji zadovoljavaju različite stilove i preferencije, omogućujući tako kupcima da pronađu predmete koji će poboljšati estetiku njihovih životnih prostora, gotovo sve kolekcije s potpisom Sinsaya odlikuju i pristupačne cijene, a zbog kojih je zaista lako pretjerati u shoppingu i kupiti (nekoliko) detalja previše. No, možemo slobodno reći kako je rastuća popularnost Sinsay Home branda nastala zahvaljujući kombinaciji kvalitete, stila i pristupačnih cijena, s koje uz česte online akcije nerijetko budu i još pristupačnije.
 
Veliko sniženje na odabrane modele

Trenutno na službenoj web stranici traje akcija -40% na odabrane modele, a iako uključuje i kolekcije odjeće, odlučili smo se fokusirati na ‘home’ selekciju te izdvojiti naše favorite koje se definitivno isplati kupiti. Akcija traje još samo danas stoga požurite i uz promo kod DEALS40HR shoppingirajte po znatno povoljnijim cijenama. Više detalja otkrijte na službenoj stranici.

Jastučnica (2,69 €)

 Posteljina (11,99 €)

 Svijeća (1,49 €)

 Tegla (2,09 €)

 Vaza (10,79 €)

 Ukrasni jastuk (2,69 €)

 Lampion (6,59 €)

 Jastučnica (2,69 €)

 Lampion (6,59 €)


Foto: Instagram
Objavljeno: 31.05.2023. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p