DIZAJN I ARHITEKTURA

Veliko sniženje: Izdvojili smo najljepše detalje za dom iz aktualne ponude s popustima do 70%!

Prilika koje se ne propušta!
Ako ste i vi jedni od onih ‘ovisnika’ koji svaki slobodan trenutak koriste ne bi li pronašli novi, dekorativni komad kojim ćete uljepšati svoje omiljene prostorije, sada je pravo vrijeme za shopping! Naime, sezonski popusti koji traju već neko vrijeme bliže se kraju, a samim time, neki od naših omiljenih brendova najavili su završna, velika sniženja koja ne želite propustiti!

‘Crni petak’ je možda najpoznatiji dan za shoppingiranje po sniženim cijenama, no pravi shoppingholičari dobro znaju da najbolji popusti stižu na police trgovina vrlo brzo nakon 1 siječnja! Mnogi brendovi ove su godine prilično rano krenuli s popustima, a moramo priznati da je ponuda mnogo bolja no što smo očekivali. Osim božićnih ukrasa koje se zaista najviše isplati kupovati nakon blagdana - za narednu godinu, pronaći ćete i pregršt detalja koje možete koristiti tijekom cijele godine, kao što su komadi namještaja, posteljina, tepisi i razni drugi funkcionalni i dekorativni predmeti koji su napokon značajno sniženi!
 
Ovakve rasprodaje često traju do veljače, a s obzirom na to da se radi o ‘posljednjem’ krugu sniženja, radi se o najvećim popustima koji zaista i garantiraju najniže cijene. A kako bismo vam olakšali pretragu, u nastavku smo izdvojili naše favorite iz ponude Manga Home, Zare Home, Sinsaya i IKEE koje se zaista isplati kupiti te koje smo brže bolje strpali u košaricu. Cjelokupne i nadolazeće kolekcije dostupne su na službenim stranicama pojedinog brenda. 

IKEA jastuk (13,26€)

 IKEA lampice (7,83€)

 IKEA Umjetne biljke (17,24€)

 IKEA podložak (1,58€)

Mango stolnjak (25.99 €)

 Mango (18.57 €)

 Mango pregača (8.99 €)

Sinsay tepih (5.99 €)

 Sinsay ukras (1.99 €)

 Sinsay tegla od ratana (6.99 €)

Zara Home (25,99 €)

Zara Home (79,99 €)

 Zara Home (129,00 €)

Foto: Mango Home, Zara, IKEA, Sinsay
Objavljeno: 23.01.2023. u 14:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p