DIZAJN I ARHITEKTURA

Vrijeme je za ljetno preuređenje interijera a mi smo izdvojili najljepše detalje za dom koji će potpuno transformirati vaš prostor!

Jer upravo sitnice čine najveću razliku!

Ljeto je napokon stiglo, a ove je godine bez sumnje posve drugačije od svih ljeta dosada; tako je mnogo onih koji će ga ipak provesti u svojim sigurnim domovima, a koji će ljetna putovanja odgoditi za neka bolja vremena. No, to ne znači da sami ne možete dašak mora i atmosferu godišnjeg odmora približiti sebi!

Već smo spominjali kako su osnovne značajke i obilježja u ovosezonskom uređenju interijera održivi i prirodni materijali, a to nam ujedno i potvrđuju ljetne kolekcije najdražih nam brendova koji su svoj fokus potpuno prebacili na materijale poput ratana, drva, kamena i jute. Naravno, u samu priču oko uređenja valja uključiti i boje koje sjajno pristaju upravo ljetnim interijerima, a koji se ove sezone baziraju na popularnu Pantone plavu! Pri odabiru samog dizajna naglasak je pak na pomalo klasičnim i dugotrajnijim osnovnim komadima kojih se nećete tako brzo zasititi, a koje promjenama malih detalja možete itekako vizualno mijenjati. Tako nas je ovoga puta posebno osvojila nova kolekcija koju potpisuje H&M Home, a čije smo najljepše komade izdvojili u nastavku. Potpunu kolekciju potražite na službenim stranicama.

Stolnjak (129,90 kn)

Mirisne svijeće (39,90 kn)

Šalice (39,90 kn)

Vaza (149,90 kn)

Tepih od jute (1290,90 kn)

Šalica (29,90 kn)

Tanjur (39,90 kn)

Jastuci (179,90 kn)

Keramička posuda (39,90 kn)

Drveni stol (399,90 kn)

Objavljeno: 28.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p