DIZAJN I ARHITEKTURA

Zaljubili smo se u ovu tradicionalno uređenu kuću: Evo zašto ne biste trebali baciti starinski stol

Svaki kutak odiše udobnošću

Mnogo svjetla, meke teksture, tople boje i funkcionalan dizajn ono su što općenito želimo u svom prostoru. Tijekom zime kada više vremena provodimo u zatvorenom, želja za stvaranjem udobnih i toplih interijera dodatno je fokusu. Na Instagramu smo pronašli predivnu tradicionalno uređenu kuću u kojoj svaki kutak odiše udobnošću.

Iako se radi o tradicionalnom izboru namještaja i paleti boja, kuća Jessice Lindberg nije nipošto zastarjela, baš suprotno, djeluje jako moderno. 'Mood' fotografije interijera koje svakodnevno dijeli na svom profilu sigurno će vas inspirirati za jedan zimski makeover.

Kao što smo rekli u cijelom prostoru dominiraju jednostavni komadi namještaja. Kuhinja čistih linija, zidne police s knjigama, vintage noćni ormarići i elementi u kupaoni modernizirani su načinom stiliziranja. Pod tim se podrazumijeva mix&match stiliziranje komada poput jednostavnih crnih stolica koje su suprotstavljene tradicionalnom drvenom stolu na kojem se vide tragovi dugogodišnjeg korištenja. S obzirom na to da se nalazimo u blagdanskom periodu na ovom Instagram profilu može se pronaći inspiracija za dekoriranje stola i stvaranje božićnog ugođaja u kuhinji.

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.12.2023. u 15:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p