DIZAJN I ARHITEKTURA

Zanimljivi boho detalji koji svakom interijeru pružaju ‘ono nešto’!

Tako posebno i drugačije!

Uređenje interijera oduvijek je bila jedna od onih ‘slatkih muka’, a sve zato što postoji toliko ideja i inspiracije pa je katkad jednostavno vrlo teško prikloniti se jednom stilu. Ipak, moramo priznati kako nam se sve više sviđa opušteno boho uređenje koje je neizmjerno cosy, toplo i toliko posebno!

Boho karakteriziraju neutralni tonovi, ali i poigravanje s nešto tamnijim zemljanim nijansama koje stvaraju odličan kontrast. Tako se primjerice možete odlučiti za boho detalje i ako nemate većinu interijra u tom stilu te ih s lakoćom ukomponirati u svoj dom. To mogu biti prikladni jastuci s pregršt detalja, razne varijante svijeća i ukrasa za zid, slika, ali i cvijeća te šarmantnih vaza i pletenih dekoracija. Isto tako, ako volite boje, ne morate se nužno držati samo onih neutralnih jer boho tolerira plavu, zelenu, žutu... stoga svakako pustite mašti na volju jer ne sumnjamo da ćete kreirati divan interijer te se u njemu prije svega osjećati vrlo ugodno.

S obzirom na to da je boho estetiku vrlo lako postići s ključnim detaljima, kako bismo vas na to potaknuli, odlučili smo se inspirirati na nekim od najpoznatijih Instagram profila, a ono što smo tamo pronašli instantno je u nama probudilo malog dizajnera interijera pa smo sasvim sigurni da će se i vama dogoditi isto.

U nastavku potražite nekoliko divnih ideja kako dom urediti u boho stilu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 17.06.2021. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p