DIZAJN I ARHITEKTURA

Zanimljivi jastuci domaće dizajnerice osvojit će vas na prvu!

Stylish dodatak baš svakom domu!

Uređenje interijera zasigurno je jedna od omiljenih zanimacija svim kreativcima koji svoj životni prostor vole učiniti nešto posebnijim i drugačijim mjestom. Budući da su upravo detalji ti koji svakom prostoru podaruju dašak unikatnosti, nije neobično da neprestano tragamo za zanimljivim dizajnerima i brendovima koji u jednom trenu ispunjavaju svaku našu želju.

Da domaća dizajnerska scena može ponuditi doista divne i posebne rukotvorine već odavno znamo, no ipak se uvijek iznova uspijemo iznenaditi. Ovog puta za oko nam je zapeo Instagram profil Lulu by Nona na kojem možete pronaći posebne detalje, ali i odjevne predmete koji će zasigurno u vašem interijeru i ormaru napraviti veliku razliku. Ipak, nama su pažnju ponajviše zaokupili stylish jastuci koji donose sinergiju jednostavnosti i geometrije koja divno pristaje baš svakom prostoru.

Riječ je o jastucima koji su, kao što smo spomenuli, vrlo jednostavni i pomalo minimalistički, ali ih krasi zanimljiva interpretacija ljudskog lica. Upravo zato ovi jastuci sjajan su odabir za sve one koji prostoru vole podariti umjetničke note koje odlično funkcioniraju s različitim bojama, onim neutralnim, ali i vibrantnim. Također, osim u interijeru, spomenuti jastuci sjajan su odabir i za cosy uređenje balkona, stoga tražite li nešto što će naglasiti vašu osobnost, zaigranost i posebnost, Lulu by Nona jastuci nameću se kao izbor koji nikako neće razočarati!

Objavljeno: 23.06.2020. u 12:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p