DIZAJN I ARHITEKTURA

Zara Home ima divnu kolekciju u kojoj ćete pronaći sve za pečenje omiljenih božićnih kolača!

Već možemo namirisati božićne keksiće!

Krajem tjedna ulazimo u adventsko razdoblje, što znači da se Božić itekako približio. Možda je rano započeti s pripremom slastica, ali definitivno nije rano da pripremite svoje recepte i zavirite u božićnu Zara Home kolekciju. Upravo zato, u nastavku vam donosimo najšarmantnija pomagala za pečenje koja će vas sigurno inspirirati za pripremu omiljenih božićnih slastica.

Zara Home nas uvijek oduševi svojim dizajnom, osim same funkcije predmeta uvijek nađemo komade koji samim izgledom savršeno nadopunjuju naše interijere. Nije nas razočarala ni ova božićna kolekcija kuhinjskih pomagala. U ponudi ćete pronaći kalupe i šablone za izrezivanje keksića genijalnog dizajna, poput božićnih kuglica, lizalica, božikovine, pahuljica… Detalj koji nas je oduševio su recepti za različite slastice koji su priloženi uz kalupe, a još jedno genijalno pomagalo je i reljefni valjak za tijesto koji utiskuje motive jelena, božićnog drvca i srca. Jednostavan i presladak način da ukrasite sve svoje kolače od tijesta.

Zara Home se pobrinula da se ovih blagdana osjećate kao vrsni pekar i slastičar pa su uz razna pomagala za pečenje, kreirali i tematske kuhinjske krpe i pregače. Prirodni materijali i retro print ubacit će vas u slastičarsko raspoloženje čim ih stavite na sebe. Vjerujemo da će pojedini komadi izvrsno nadopuniti svačiji kuhinjski asortiman, ali i doprinijeti predivnom ugođaju u vašoj kuhinji za vrijeme blagdana.

U nastavku smo izdvojili naše favorite, a ostatak kolekcije pogledajte na poveznici!

kalup za tortu (260 kn), kalupi za kekse (150 kn)

kalupi (150 kn, 70 kn)

kalupi (100 kn), kuhinjske krpe (90 kn)

pribor za božićni panj (370 kn), kalupi (140 kn)

valjak za tijesto (140 kn), pregača (270 kn)

Foto: Zara Home, Instagram
Objavljeno: 23.11.2022. u 15:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p