DIZAJN I ARHITEKTURA

Zara Home ima 'coffee table' knjige koje se moraju pronaći u baš svakom domu!

Knjige koje će osvojiti ljubitelje dizajna!
Zara Home jedan je od omiljenih brendova za sve koji su u potrazi za namještajem i dodatcima za dom koji nalikuju dizajnerskim komadima. Uz namještaj, posuđe, posteljinu i razne dodatke od sada se u ponudi brenda mogu pronaći ekskluzivna izdanja knjiga i časopisa na temu dizajna interijera, mode i putovanja. Osim što se radi od izvrsno štivu ako se ove teme nalaze u sferi vaših interesa, ove knjige svojim izgledom će uljepšati baš svaki interijer!

U ovoj kolekciji, koja nas je ugodno iznenadila, pronašli smo nekoliko izdanja koje će obožavatelji mode cijeniti. U pitanju je pregled revija i look-ova najvećih modnih kuća kao što su Dior, Louis Vuitton, Prada i Yves Saint Laurent. U knjizi ćete pronaći kratku povijest i opis brenda, najznačajnijih dizajnera i pojedinih revija, a sve to upakirano je u minimalističke korice koje će izgledati predivno smještene na policu ili stolić za kavu. Dizajnerski potpis nose i Louis Vuitton gradski vodiči u kojima možete saznati sve o najpoželjnijim destinacijama iz perspektive brenda u čiji je rad duboko utkan koncept putovanja. Uz ove vodiče, u ponudi su dostupni i putopisi, odnosno zbirke tekstova globalnog časopisa Monocle koji je specijaliziran za poslovni i životni stil.

Ako ste ipak zaljubljenik u interijere, a vjerujemo da jeste nakon otvaranja ovog članka, Zara Home nudi izvrsnu selekciju izdanja koje potpisuje časopis Apartamento. Na raspolaganju vam je nekoliko knjiga koje nude uvid u životne prostore poznatih osoba u metropolama kao što su Pariz, Berlin i New York. Čitava kolekcija inspirirat će vas da oplemenite svoj životni prostor, ali i da naučite nešto više o ovim temama. Sve časopise i knjige dostupne u ovoj kolekciji potražite na web trgovini Zara Home.

Miami Louis Vuitton City Guide (34,99 €), knjiga fotografija Louis Vuitton The Fashion Eye Córdoba (59,99 €)

časopis Holiday, The Detroit Issue (24,02 €), časopis Openhouse (21,99 €)

knjiga Dior Catwalk (69,99 €)

knjiga Catwalk Yves Saint Laurent (69,99 €), knjiga Apartamento Berlin Living Rooms (49,99 €)

putopis Nordics Monocle (59,99 €), knjiga fotografija Louis Vuitton The Fashion Eye Transiberia (59,99 €)

putopis Portugal Monocle (48,99 €), Louis Vuitton City Guide Madrid (34,99 €)

Putopis Italy Monocle (59,99 €)

Foto: Instagram, Zara Home
Objavljeno: 27.01.2023. u 15:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p