DIZAJN I ARHITEKTURA

Zara Home ima najbolje mirisne štapiće koji dom pretvaraju u čarobnu mirisnu oazu!

Imate li već neki u svojoj kolekciji?

Bez obzira na to što zapravo glavninu interijera i cjelokupne ‘vibre’ čine detalji i konkretan namještaj, ima nešto i u mirisu. Naime, ući u mirisan dom kojim odzvanjaju note najdražih cvjetnih ili nekih drugih motiva definitivno je nešto prekrasno, ali isto tako, pronaći miris koji nije previše intenzivan, a da se ipak osjeti popriličan je izazov.

Srećom, Zara Home ima rješenje i to u vidu najdivnijih mirisnih štapića koji su vrlo jednostavni za upotrebu i održavanje, a pritom jednakomjerno osvježavaju prostor. Osim pregršt izbora, ono što nam se posebno sviđa kod Zara Home mirisnih štapića je i činjenica da traju i do nekoliko tjedana te u tom periodu domu osiguravaju nježan i ugodan miris. Kao što smo spomenuli, izbora je doista puno, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći onu mirisnu varijantu koja vam najviše ogovara te interijer zaokružuje na pravi način.

Nama se posebno sviđa miris Poetic Mind koji sadrži kombinaciju drvenastih nota pomiješanih s limunovom koricom i magnolijom. Osim toga, sigurni smo da će se baš svima svidjeti i Light Cotton, miris koji također uključuje drvenaste note koje su ovog puta ukomponirane s lanom cvjetnog pamuka i cvijetom badema. Što se tiče uporabe mirisnih štapića, ista je krajnje jednostavna. Najprije je potrebno ukloniti traku sa štapića i staviti ih u spremnik s mirisom, a zatim pozicionirati u kutak doma za koji mislite da je najbolji te svakih tjedan dana okrenuti štapiće.

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili naše favorite, a na sljedećem linku možete zaviriti u cjelokupnu ponudu!

Apsolutni lan (140 kn), Black Peony & Wild Ebony (150 kn)

Blooming Magnolia (220 kn), Eternal Musk (220 kn)

Jasmine Tea (150 kn), Light Cotton (150 kn)

Neroli (220 kn), Palo Santo (150 kn)

Poetic Mind (660 kn), Vetiver Suede (220 kn)

  

Svileni božur (220 kn) ,Ginger Lily (220 kn)

Foto: Zara Home
Objavljeno: 21.04.2021. u 12:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p