DIZAJN I ARHITEKTURA

Zara Home ima prekrasnu kolekciju za kućne ljubimce!

Ne znamo koji predmet nam je slađi!

Zara Home je mjesto na koje prije svega volimo zaviriti zbog prekrasnih detalja za dom s kojima je dekoracija lak i zabavan posao, ali sada je jedan od omiljenih brendova u svoju ponudu uvrstio i kolekciju za kućne ljubimice. Naime, riječ je o detaljima za spavanje, razno raznim igračkama i posudicama za hranjene, stoga ne sumnjamo da će svaki vlasnik pronaći nešto za svog najboljeg četveronožnog prijatelja!

Moramo priznati da nas je činjenica kako Zara Home pokreće kolekciju za kućne ljubimce iznimno razveselila, a tim više što se radi o estetski vrlo privlačnim predmetima. Za početak tu su udobni jastuci za spavanje i pregršt dekica s kojima će vašem ljubimcu san biti još lakši, a nikako nisu zanemarive niti divne i funkcionalne igračke. Osim toga, Zara Home pobrinula se da vašem ljubimcu ne nedostaje niti pomagala za uljepšavanje pa se tako u ponudi mogu pronaći četke i šamponi zajedno s ostalim prijeko potrebnim sitnicama kao što su povodac i ogrlice.

Uz detalje i potrepštine koje će razveseliti vašeg ljubimaca, Zara Home je pripremila i simpatičnu igru za ljude, a riječ je o popularnom Memoryju s motivima pasa. Budući da su nas trenutne epidemiološke mjere nagnale da nešto više vremena provodimo kod kuće, Memory se nameće kao sjajna razonoda koja će zabaviti baš sve, a ako vam je nakon igre do uživanja u nekim od najljepših fotografija, u ponudi ovog popularnog brenda možete pronaći i odličnu knjigu Waltera Chandoha u razdoblju od 1941. do 1991. godine koja sadrži pregršt fotografija različitih pasmina.

Kako biste lakše odabrali što ćete pribaviti svom ljubimcu, na nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita, a cijelu kolekciju možete pogledati ovdje!

Platnena košara (460-660 kn)

Igračke (80 kn, 90 kn)

Knjiga (360 kn)

Sprej (100 kn), četka (140 kn)

Jastuk (460-660 kn)

Posudice (100-160 kn), povodac (150-160 kn)

Memory (140 kn)

Jastuk (160 kn), povodac (200 kn)

Foto: Zara Home
Objavljeno: 11.01.2021. u 09:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p